Visuel styrkelse på hjemmeside
og sociale medier med video

Videotype
Video ads
Web
youngavenue.dk

Hos Young Avenue er det nemt, hurtigt og billigt at købe dit børnetøj. På gågaden i Silkeborg, hvor butikken holder til, får du dine køb af online børnetøj leveret lige til døren og du undgår fuldstændigt den stressende atmosfære i butikkerne, og udvalget er også langt større. Hus Young Avenue forsøger de at give en mere overskuelig tilgang til køb af børnetøj online.

Scope

Young Avenue ønskede at have noget visuelt materiale, som kunne virke indbydende og vise butikken frem fra sin bedste side, så kunder allerede inden de trådte ind i butikken følte sig velkommen. Hus Young Avenue var de begyndt at fokusere endnu mere på online salg gennem webshoppen og derfor skulle de give den bedste oplevelser for de besøgende og gerne så tæt på den rigtige oplevelse, so muligt. Derfor kontaktede de mig for at få udarbejdet en række videoer til hjemmeside og sociale medier, som kunne være med til at løfte denne del.

Resultatet

Videomaterialet fangede butikken og stemningen derfra på bedst vis. Videoerne blev efterfølgende implementeret på web og sociale medier, som i supplement med de eksisterende materiale kunne være med til at styrke den online tilstedeværelse. 

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.