Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Humoristisk video der
satte skub i ølsalget op til jul

Videotype
Video ads
Web
Winefamly.dk

Winefamly.dk er en medlemsbaseret online vinportal- og butik, som sælger håndplukkede vine fra hele verden. Alle produkter udvælges af os og distribueres fra deres lager i Holstebro. De påstår, at du får bedre vin i glasset med deres håndplukkede vine til Europas laveste pris.

Scope

Winefamly rakte ud til mig i starten af 2019, fordi de ønskede en fast videopartner, der kunne varetage alt deres video & billedmateriale inhouse. En stor del af samarbejdet bestod af korte videoannoncer bestående af produktvideoer, som denne. 

Resultatet

Produktvideoerne opnåede altid rigtig gode resultater, da de i en kombination af humor og relevant kunne sælge produkterne på en måde, som ikke virkede irriterende. Derfor oplevede vi også altid en høj engagement, hvor videoerne blev delt og kommenteret i høj grad. 

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.