Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Professionel
videoproduktion

Du får her en videoproduktion der er særligt udviklet til video-markedsføring på de sociale medier og hjemmesider.  Når du bestiller en videoproduktion kommer jeg ud til jer og optager i én time, hvorefter jeg klipper, og I får mulighed for at give feedback, inden I får den færdige video tilsendt.

En videotype til enhver problemstilling

Produktvideo

Vis kunderne fordelene af dit produkt så de ikke er i tvivl.

En produktvideo præsenterer dit produkt præcis, som du ønsker. Giv kunderne oplevelsen af at stå med dit produkt i hånden, som de er vant til fra hylderne, og hjælp dem med at besvare eventuelle spørgsmål.

Reklamevideo

Målret potentielle kunder med video der virkelig konvertere.

Kommunikér dit budskab ud til dine kunder på en spændende og engagerende måde med en flot og professionel reklame video, der har et entydigt budskab, som taler til forbrugeren i øjenhøjde – uanset om du ønsker at oplyse eller underholde. 

Testimonial

Del en stærke succeshistorie fra dine eksisterende kunder.

Del stærke dine kunders oplevelse med en testimonialvideo. Disse videoer fungerer godt med målgrupper, der har købshensigter, men som endnu ikke har besluttet sig.

Profilvideo

Del dit brands unikke historie og hold fast i dit publikum.

Del dit brands unikke historie med dit publikum. En en profilvideo giver dig mulighed for at fortælle seerne om dit brands oprindelse, mission, værdier og alt andet, der gør dig unik.

Eventvideo

Optag en flot video, som vil leve videre efter din begivenhed.

En eventvideo er en god måde at at forevige din begivenheden og dele highlights med alle, der ikke kunne være med. Den kan også bruges til at takke for denne gang, når det er slut. 

Rekrutteringsvideo

Giv et positivt førsteghåndsindtryk og tiltræk de rigtige medarbejdere 

Med en rekrutteringsvideo har du bedre mulighed for at tiltrække flere af de rigtige ansøgere, som passer til stillingen gennem din hjemmeside eller dine sociale medier. 

🤗 Fandt du ikke den videotype, du ledte efter? Så kontakt mig og lad mig hjælpe dig.

Hvad koster det at få
lavet professionel video?

Prisen afhænger meget af den løsning, som du ønsker. For eksempel om du ønsker flere optagelsesdage, droneoptagelser, professionel speak, undertekster, og om du ønsker flere versioner/formater. Du har muligheden for at vælge til, så du er sikret den helt rette løsning.

Kontakt mig for at få en nøjagtig pris.

Jeg samarbejder med de sejeste virksomheder
Vil du gerne sælge endnu mere?

Se, hvordan du kan bruge video til det

Få alt den viden, du har brug for

Brug video strategisk til at booste din forretning

Uanset hvilke mål du gerne vil opnå med video marketing, vil du formentlig opleve, at det er svært at opnå med bare én enkel video – men hvis blot du tænker lidt smart og strategisk, så kan du med en håndfuld videoer omdanne din online tilstedeværelse til en salgsmaskine – og det er den fremgangsmetode, som jeg arbejder efter.

Kanon gode resultater

5/5

Det har været rigtig godt at arbejde sammen med Casper. Samarbejdet har været enormt agilt, og han sporede sig hurtigt ind på, hvor vi gerne ville hen – og  resultaterne har været enorm positive. Så er video marketing er fortsat noget, vi kommer til at investere i. 

Kasper Bygballe

Indehaver JuiceStop

0 %

Flere følgere på TikTok

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.