Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Professionel
videoproduktion

Videoproduktion kan være alt fra en kundeudtalelse, reklame- eller rekrutteringsfilm til en produktvideo. Det er kun dine ideer, der sætter grænserne – og uanset projektet er jeg klar til at hjælpe dig hele vejen fra ideudvikling og storyboarding til færdigt produkt.

Video på din landing page øger raten af konverteringer

Samtidig fastholder video bedre besøgende på din hjemmeside og hjælper dermed din virksomhed med at ranke højere i organiske søgeresultater. Men salg og konverteringer er kun én ting. Video hjælper også med at bygge stærkere relationer på et følelsesmæssigt plan, hvilket ikke bare giver succes nu, men også på langt sigt.

Opnå en forbedret
ROI på dine marketing-indsatser

Du har mindre end 1 sekund til at fange dit publikums opmærksomhed online. Er dine videoer gearet til det? Vi producerer videoer, der fanger seerens opmærksomhed, taler til deres sanser og fanger deres følelser fra første sekund.

Video kan skabe “awareness”
Dit produkt eller din service har sin berettigelse til at være tilstede. Ellers ville du ikke være kommet hertil. Det ville med garanti gøre en kæmpe forskel i mange menneskers liv. Hvis bare de vidste, at det eksisterede. Med de rette videoer og en klar strategi kan jeg hjælpe med at få dit produkt eller din service ud over stepperne og vinde de markedsandele, som du fortjener. Jeg har de rette værktøjer til at bryde igennem lydmuren hos dine potentielle kunder.

Video skaber stærke følelsesmæssige relationer
Et brand har ikke brug for et manus – det har brug for en sjæl. Med video kan du tage dit publikum med ind bag kulisserne og lade dem få et indblik i, hvem I er, hvad I laver, og vigtigst af alt, hvorfor I gør det. Det skaber et følelsesmæssigt bånd til din målgruppe, som ikke længere ser en virksomhed, der vil have deres penge, men en flok mennesker, der arbejder for at gøre deres liv bedre, sjovere og nemmere. Og det er netop følelserne, der får folk til at handle. Derfor handler de med dem, som de bedst kan li’. Og undviger dem, de ikke kan li’.


Video styrker din troværdighed

Forbrugernes skepsis er højere end nogensinde før. Derfor er det vigtigt at skabe troværdighed hos sine potentielle kunder som noget af det første. Problemet er, at det er svært selv at gøre det. Derfor har du brug for massevis af gode anmeldelser og testimonials, som dine kunder kan spejle sig i og finde ro i.


Video tiltrækker de rigtige mennesker

Video kan tiltrække de rette mennesker til din virksomhed. Hvad enten det er markedets bedste medarbejdere eller de mest købestærke kunder. Mange af mine kunder fortæller, at de gerne vil filtrere i deres job-ansøgere og i deres leads. Men vil man da ikke have så mange som muligt?! Nej, for ansøgere eller kunder, som ikke er kvalificerede, koster din virksomhed dyrebar tid, hvilket koster på bundlinjen. Med video og de rette budskaber kvalificerer du dine leads langt bedre og øger automatisk konverteringsraten, fordi de er motiverede og klar til næste step.

Video er det, dine kunder ønsker at se
Hvert år vokser efterspørgslen efter videoindhold dramatisk. Med lynhurtigt mobilt internet og udvidede datalofter er video blevet det mest efterspurgte og effektive medium til onlinekommunikation for virksomheder. Alene hvis man ser med SEO-briller har virksomheder, der bruger videomarketing, rapporteret en stigning i trafik på 76 %.

Du kan udnytte video på alle dine kontaktflader – din hjemmeside, sociale medier, som autosignatur, på messer m.m. Videoen vil ikke alene tiltrække interesserede og kvalificerede leads, men også fra sortere dæksparkere og vinduesshoppere, som alligevel ikke er helt på bølgelængde med dig og din budskaber.

Med betalte annoncer på sociale medier kan du ramme en helt specifik målgruppe (fx kvinder mellem 30-40 år uden børn, som elsker at se “Greys hvide verden”), og derfor vil vi også kunne hjælpe dig med at producere videoer, der taler til netop det specifikke publikum.

Jeg kan lave videoannoncer, der taler direkte til dine forskellige målgrupper.

Sagt på en anden måde – du kan vise forskellige videoannoncer til forskellige mennesker på forskellige tidspunkter – og dermed øge din samlede effektivitet (og reducere dine annonceringsomkostninger).

Lad mig give et håndgribeligt eksempel:

Lad os sige, at du er kiropraktor. Du ved, at dine patienter kommer til dig af forskellige årsager – nogle har ondt i ryggen, mens andre har løbeskader. Derfor giver det god mening at annoncere til dem på to forskellige måder. Samtidig kan du målrette dine annoncer baseret på køn, alder, så du sørger for, at din annonce kun vises for det relevante publikum.

Ved at skræddersy dine videoannoncer til dine forskellige kernedemografier kan du konsekvent tiltrække nye kunder på en effektiv og skalerbar måde.

Der er to afgørende faktorer, når du lancerer effektive videoannoncer for din virksomhed:

1. Korrekt kampagneopsætning, implementering og analytics
2. De faktiske videoannoncer, som dine kunder ser

En video, der er beregnet til at give dig nye kunder på samlebånd, vil ikke performe ordentligt, hvis kampagnen ikke er opsat korrekt. Det gælder, uanset om det er Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok eller YouTube – alle “paid social”-annoncestrategier har brug for korrekt kampagneopsætning, implementering, analyse og optimering for at være effektive.

Hos mig får du en udførlig videoguide til, hvor, hvorfor og hvordan du skal implementere dine videoer, så de får størt mulig effekt. Jeg kan også stå for hele processen, hvis du foretrækker det. Jeg kan også samarbejde med dit eget marketing-team og sørge for, at videoerne bliver udnyttet til fulde.

Få flere kunder
for pengene

Video øger din performance på afgørende parametre, hvilket ofte betyder, at du kan bruge færre penge på marketing, men få flere leads og konverteringer.

Opnå højere score og lavere CPA

Video på din hjemmeside og sociale medier vil forbedre din relevans-score og give dig en lavere CPA (pris pr. konvertering) og CPM (pris pr. tusind visninger).

Forbliv husket af
din målgruppe

Video spiller på flere båndbredder i dine modtageres bevidsthed – på både et logisk og emotionelt plan. Derfor husker de bedre dig og din service.

Videotyper der passer til ethvert formål

Produktvideo

En produktvideo præsenterer dit produkt præcis, som du ønsker. Giv kunderne oplevelsen af at stå med dit produkt i hånden, som de er vant til fra hylderne, og hjælp dem med at besvare eventuelle spørgsmål.

Reklamevideo

Kommunikér dit budskab ud til dine kunder på en spændende og engagerende måde med en flot og professionel reklame video, der har et entydigt budskab, som taler til forbrugeren i øjenhøjde – uanset om du ønsker at oplyse eller underholde. 

Testimonial

Del dine kunders positive oplevelse gennem en testimonialvideo, der fungerer godt med målgrupper, der sidder og overvejer at købe dit produkt eller din service, men som endnu ikke har besluttet sig.

Profilvideo

Del dit brands unikke historie med din målgruppe. En en profilvideo giver dig mulighed for at fortælle om dit brands historie, mission, værdier og alt andet, der gør dig unik.

Eventvideo

En eventvideo er en god måde at at forevige din begivenheden og dele highlights med alle, der ikke kunne være med. Den kan også bruges til at takke for denne gang, når det er slut – og endnu bedre, til at markedsføre din næste begivenhed.

Rekrutteringsvideo

Med en rekrutteringsvideo har du bedre mulighed for at tiltrække flere af de helt rigtige ansøgere eller medlemmer, som du er på udkig efter, til for eksempel en ledig stilling eller en sportsklub, gennem din hjemmeside eller dine sociale medier. 

🤗 Fandt du ikke den videotype, du ledte efter? Så kontakt mig og lad mig hjælpe dig.

Sådan gør jeg

Indsigt og strategi

I et tæt samarbejde med dig vil jeg lave en skræddersyet videostrategi, der indebærer videoproduktion og eksponering af materialet.

Storyboard & planlægning

Herefter sætter jeg gang i den kreative hjerne, kommer med et par udkast til hvordan jeg rammer det rette segment første gang og drøfter det med jer. Derefter sætter jeg en plan for hele produktionen.

Produktion

Jeg er nu ude og producere indholdet hos jer, det er meget forskelligt fra projekt til projekt, hvor længe det tager, men en optagelsesdag varer typisk 4 - 6 timer.

Redigering

Dernæst sætter jeg mig bag den store skærm og får lavet de første udkast til den video(er) som jeg har optaget. Jeg plejer at have sendt første udkast indenfor 5 arbejdsdage, alt afhængig af hvor mange optagelsesdage og lokationer der er.

Godkendelse & lancering

Efter de første udkast, gennemgår vi sammen rettelserne, tilføjer farver, finjusterer lyd, musik effekter mv., og tilpasser videoen til de rette formater, så de er klat il jeres markedsføring.

"Casper formår virkelig at se vores behov"

Marina Overbye, CMO hos Intempus

Humoristiske
videoer gav større engagement

Hør Marina fra Intempus fortælle om, hvordan en række humoristiske videoer var med til at styrke brandet og sætte endnu fokus på deres produkter gennem deres digitale kanaler. 

Jeg samarbejder med de sejeste virksomheder

Skal jeg ringe dig op til en uforpligtende snak?

Indtast dine oplysninger. Så vil kontakte dig for at at høre mere om din virksomheds situation og mål for fremtiden med video.

Når du udfylder formularen, accepterer du samtidig at jeg må bruge dine informationer ifm. salg &  marketingmateriale. Du kan altid afmelde igen. Læs mine betingelser her privatlivspolitik.

Dét her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring. 

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.