9

Video som salgsværktøj

Hvis du har læst vores blog, ved du nøjagtigt, hvorfor du har brug for video i din marketingstrategi. Men ved du allerede, hvordan du bruger det? Lad os vise dig, hvordan du bruger video som et smart salgsværktøj. Er du klar til at rocke den videokraft? Læs videre.

Hvorfor video er fantastisk som salgsværktøj

Salg og marketing smelter sammen til et stort antal knusende konverteringsmaskiner. Datadrevet salg og marketing er i centrum, og smarte softwarepakker lærer os meget om vores kunder og deres behov.

Video er konge, når det kommer til at lære, hvad kunderne ønsker. Vi kan se det nøjagtige sekund, vores seere mister interessen. Vi kan se nøjagtigt, hvilke produkter vores kunder er interesseret i. På den måde kan vi personliggøre salget med tilbud, som vi ved vil skabe interesse.

Hvor passer video ind i køberens rejse?

60% af de bedste virksomheder bruger allerede video fra opdagelse til salg, fordi det kan give dig den ekstra fordel overalt på køberens rejse. Lad os tage en tur.

Bevidsthedsstadiet – køre opmærksomhed

I denne fase opdager dit publikum kun lige dit brand. Tingene skal være lette og sjove. Brug video til at vise din personlighed, men overlader lidt til fantasien. Disse videoer af første interesse bør kun omfatte ca. 15% af alt dit videoindhold. De taler om, hvorfor du gør, hvad du gør, ikke om dit produkt.

Godt bevidste scenevideoer: begivenhedsvideoer, en kort forklarende teaser, sjove kontorvideoer, en tankeledelsesvideo

Overvejelsesstadiet – kør fører

I overvejelsesfasen opvarmes tingene. Lad dit produkt eller din tjeneste være stjernen i sin helt egen forklaringsvideo. Bevis, at det er let at bruge i en til-det-punkt-vejledningsvideo. Få dit publikum til at engagere dig.

Dette er det stadium, hvor dit marketingteam kan indsamle oplysninger gennem gated kontakt, og dit salgsteam kan nå ud med et telefonopkald eller en personlig video.

Godt overvejende scenevideoer: vejledningsvideoer (optagede) webinars, videoer med produktoversigt

Beslutningsfasen – få salget til at køre

Lukketid. Få dit publikum med om bord med en kickass-videobedømmelse. Dette tog er klar til at forlade stationen.

Gode ​​beslutningsvideoer: udtalelser, detaljerede produktdemoer, sagsvideoer

Fasen efter salg – fremme loyalitet

En god sælger ved, at det er meget mindre dyrt at opretholde en kunde end at lave en ny, så behandl dem rigtigt ved hjælp af video. Video er fantastisk til at besvare ofte stillede spørgsmål. Det er gennemsigtigt for dine kunder og letter dit supportteams liv. Dobbelt gevinst! Eller har du overvejet en takvideo? Som Wayne Dyer engang skrev: “Det er aldrig overfyldt den ekstra mil.”

Læs andre indlæg

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Skal jeg hjælpe dig?

Vi kan altid starte med en uforpligtende snak over mail, telefon eller på et fysisk møde. Her taler dine udfordringer og ønsker igennem og i fællesskab får identificeret de oplagte video marketing tiltag til din virksomhed.

Giv Casper et kald eller send ham en mail, og så tager vi den derfra. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.