Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Video på abonnement

Med video på abonnement får du en fast videopartner, som hjælper dig med at sikre videoindhold som er relevant overfor din målgruppe, samt en strategi der giver større afkast på jeres video marketing hver eneste måned.  

Du kan se det lidt som
en booster til din markedsføring

Før ens markedsføring fungerer optimalt kræver det, at man får bygget en solidt fundament. Med video-øjne kunne det eksempelvis være en inspirerende profilvideo, stærke kundeudtalelser og værdifulde produktvideoer. Når det ligesom er på plads, handler det bare om at komme afsted og det er her et abonnement kommer ind i billedet.

Jumpstarter

2 x 15 sek

video ads

Hvis du gerne vil prøve konceptet af eller behovet ikke er så stort endnu, så får du med denne løsning 2 skarpe videoer hver måned.

Månedlig pris 

3.997 DKK

Turbocharger

video ads

4 x 15 sek

Til dig som har et velfungerende setup, og som er klar til at trykke på pedalen og give den fuld gas, så får du her 4 lækre videoer hver måned.

Månedlig pris 

6.997 DKK

Rocketbooster

6 x 15 sek

video ads

Hvis du har et større og mere advanceret setup, og i den grad lider af ad fatigue, så får du her 6 videoer hver måned til at holde dig relevant.

Månedlig pris 

8.997 DKK

Hvor meget du vælger at budgettere med for selve annonceringen er op til dig selv og kommer udover.

Derfor bør du overveje
video på abonnement i din forretning

Hvis du ikke er helt sikker på, om video på abonnement er den rigtige løsning, eller du bare ikke helt kan forene dig med tanken om, at skulle binde dig til en løsning uden at have prøvet det af først, så har jeg her samlet en række fordele, som jeg er sikker kan give dig lidt mere ro i maven.

Du sparer ressourcer

Du skal ikke bekymre dig om feriepenge eller sygedage og med tusindevis af andre opgaver, så overtager jeg en tidskrævende en af slagsen for dig.

Bundlinjen jubler

Med konsekvent, genkendelig content på tværs af de sociale medier kommer du tættere på dine eksisterende og potentielle kunder - og en gladere bundlinje.

Dedikeret sparring

Med den rigtige videopartner ved din side, der overtager en tidskrævende opgave for dig, er du samtidig sikret kompetent sparring i topklasse.

Super godt samarbejde!

5/5

Det har været rigtig godt at arbejde sammen med Casper. Samarbejdet har været enormt agilt, og han sporede sig hurtigt ind på, hvor vi gerne ville hen – og  resultaterne har været enorm positive. Så er video marketing er fortsat noget, vi kommer til at investere i. 

Nicolai G. Andersen

Speedline CMO

0 %

Flere følgere på TikTok

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.