Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Video på abonnement

Udover produktionen af enkeltstående videoer, arbejder jeg også med et video på abonnement, hvor kommer jeg ud til jer og optager med et fast interval, så I er sikker på, at I altid har nyt video og foto materiale. Det er kun jeres fantasi og ønsker, som sætter grænserne.

Kontinuitet der giver synlige resultater

Mange har en god intention, når de laver en video, men ofte stopper markedsføringsaktiviteten her. Hvis du gerne vil opnå synlige resultater gennem dine digitale kanaler, så kommer det af en kontinuerlig markedsføringsindsats, og det er præcis dét behov, jeg løser med dette koncept. Intervallet bestemmer du selv, og uanset det, ser samarbejde typisk således ud:

Strategisk
Planlægning

Formål og strategi

Først skal vi have lagt en kampagneplan for din virksomhed. Hvad vil I gerne have fokus på? Hvordan adskiller I jer fra konkurrenterne? Hvem er jeres målgruppe? Vi udarbejder i fællesskab en strategisk plan for de kommende 2-3 måneder.

Videoproduktion og redigering

Optagelse af content

Jeg kommer ud og optager på en fastsat dag og har respekt for din tid og planlægger derfor altid efter, at alt kan blive optaget den samme dag. Efterfølgende redigerer jeg video- og billedematerialet, så det er klar til brug i kampagneperioden.

Markedsføring og distribution

Ram din målgruppe

De professionelle videoer og  er nu klar til at komme ud og leve på de sociale medier. Vi planlægger videoerne for dig med udgangspunkt i den tidligere udarbejdede strategiplan.

Du kan se det lidt som
en booster til din markedsføring

Udover produktionen af enkeltstående videoer i alle størrelser, arbejder jeg også med et video på abonnement. Mange har en god intention, når de laver en video, men ofte stopper markedsføringsaktiviteten her. Synlige resultater kommer af en kontinuerlig markedsføringsindsats, og det er præcis dét behov, jeg løser med dette koncept.

Jumpstarter

2 x 15 sek

video ads

Hvis du gerne vil prøve konceptet af eller behovet ikke er så stort endnu, så får du med denne løsning 2 skarpe videoer hver måned.

Turbocharger

video ads

4 x 15 sek

Til dig som har et velfungerende setup, og som er klar til at trykke på pedalen og give den fuld gas, så får du her 4 lækre videoer hver måned.

Rocketbooster

6 x 15 sek

video ads

Hvis du har et større og mere advanceret setup, og i den grad lider af ad fatigue, så får du her 6 videoer hver måned til at holde dig relevant.

Priserne starter fra kr. 6.000 månedligt, og dertil kommer annoncebudgettet, som du selv bestemmer omfanget heraf. Min anbefaling er, at man afsætter 10-15% af den månedlige pris.

Du får adgang til dit eget dashboard
der sikre en strømlinet proces

Her vil du have mulighed for at følge processen fra start til slut – fra planlægning af videostrategi, booking af nye optagelser og gennemgang af videomateriale til analyseværktøjer og distribution på sociale medier – alt sammen på ét sted, der er nemt at administrere.

Du sparer ressourcer

Du skal ikke bekymre dig om feriepenge eller sygedage og med tusindevis af andre opgaver, så overtager jeg en tidskrævende en af slagsen for dig.

Bundlinjen jubler

Med konsekvent, genkendelig content på tværs af de sociale medier kommer du tættere på dine eksisterende og potentielle kunder - og en gladere bundlinje.

Dedikeret sparring

Med den rigtige videopartner ved din side, der overtager en tidskrævende opgave for dig, er du samtidig sikret kompetent sparring i topklasse.

Eksempler på video ads

En Video Ad kan bruges til mange forskellige ting video og er lavet til forskellige annonceplaceringer på tværs af digitale kanaler. Det er typisk rettet mod et bestemt mål, såsom at skabe brandbevidsthed eller øge antallet af konverteringer.

Super godt samarbejde!

5/5

Det har været rigtig godt at arbejde sammen med Casper. Samarbejdet har været enormt agilt, og han sporede sig hurtigt ind på, hvor vi gerne ville hen – og  resultaterne har været enorm positive. Så er video marketing er fortsat noget, vi kommer til at investere i. 

Nicolai G. Andersen

Speedline CMO

0 %

Flere følgere på TikTok

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.