Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Video på abonnement

Få en fast videopartner, som hjælper dig med at planlægge, optage og markedsføre video, som du målgruppe vil elske. Du vælger om det skal være 2, 4 eller 6 videoer hver måned, resten tager jeg mig af, mens du kan nyde et større afkast af dine marketingkroner.

Månedlig pris fra

5.997 DKK

Du kan se det lidt som
en booster til din markedsføring

Før ens markedsføring fungerer optimalt kræver det, at man får bygget en solidt fundament. Med video-øjne kunne det eksempelvis være en inspirerende profilvideo, stærke kundeudtalelser og værdifulde produktvideoer. Når det ligesom er på plads, handler det bare om at komme afsted, kontinuerligt og mod det rigtige mål – og kommer abonnement ind i billedet.

Jumpstarter

2 x 15 sek

video ads

Hvis du gerne vil prøve konceptet af eller behovet ikke er så stort endnu, så får du med denne løsning 2 skarpe videoer hver måned.

Månedlig pris*

5.997 DKK

Turbocharger

video ads

4 x 15 sek

Til dig som har et velfungerende setup, og som er klar til at trykke på pedalen og give den fuld gas, så får du her 4 lækre videoer hver måned.

Månedlig pris*

9.997 DKK

Rocketbooster

6 x 15 sek

video ads

Hvis du har et større og mere advanceret setup, og i den grad lider af ad fatigue, så får du her 6 videoer hver måned til at holde dig relevant.

Månedlig pris*

11.997 DKK

*Annoncebudgettet kommer udover den månedlige pris, og du bestemmer du selv omfanget heraf. Min anbefaling er, at man afsætter 10-15% af den månedlige pris.

Du får adgang til dit eget dashboard
der sikre en strømlinet proces

Her vil du have mulighed for at følge processen fra start til slut – fra planlægning af videostrategi, booking af nye optagelser og gennemgang af videomateriale til analyseværktøjer og distribution på sociale medier – alt sammen på ét sted, der er nemt at administrere.

Du sparer ressourcer

Du skal ikke bekymre dig om feriepenge eller sygedage og med tusindevis af andre opgaver, så overtager jeg en tidskrævende en af slagsen for dig.

Bundlinjen jubler

Med konsekvent, genkendelig content på tværs af de sociale medier kommer du tættere på dine eksisterende og potentielle kunder - og en gladere bundlinje.

Dedikeret sparring

Med den rigtige videopartner ved din side, der overtager en tidskrævende opgave for dig, er du samtidig sikret kompetent sparring i topklasse.

Eksempler på video ads

En Video Ad kan bruges til mange forskellige ting video og er lavet til forskellige annonceplaceringer på tværs af digitale kanaler. Det er typisk rettet mod et bestemt mål, såsom at skabe brandbevidsthed eller øge antallet af konverteringer.

Super godt samarbejde!

5/5

Det har været rigtig godt at arbejde sammen med Casper. Samarbejdet har været enormt agilt, og han sporede sig hurtigt ind på, hvor vi gerne ville hen – og  resultaterne har været enorm positive. Så er video marketing er fortsat noget, vi kommer til at investere i. 

Nicolai G. Andersen

Speedline CMO

0 %

Flere følgere på TikTok

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.