Video på abonnement

Sæt skub i din online tilstedeværelse med video på abonnement, hvor du selv bestemmer om du har brug for to, fire eller seks videoer om måneden. På denne måde vil du hele tiden have spritnyt og opdateret video til både din hjemmeside, sociale medier og generelle markedsføring.

Kontinuitet der giver
synlige resultater

Mange har en god intention, når de laver en video, men ofte stopper markedsføringsaktiviteten her. Hvis du gerne vil opnå synlige resultater gennem dine digitale kanaler, så kommer det af en kontinuerlig markedsføringsindsats, og det er præcis dét behov, jeg løser med dette koncept. 

Gør hverdagen nemmere med en fleksibel aftale

En abonnementsaftale på video er ikke kun suveræn for dig, der kan lide at have styr på tingene og forstår værdien i at outsource arbejde, så du kan lægge din energi, hvor det kræves. Men du er også en, som går op i kvalitet, og dette er altid en selvskreven garanti, når du laver aftaler med mig. 

Med video på abonnement er du sikret nok brændstof til din markedsføring, og du behøver ikke længere bekymre dig om næste måned. Du vil hurtigt se et øget effekt af din online markedsføring med en fast og målrettet strøm af kvalitetsvideo – en fast aftale som er mindre omkostningstung og giver længevarende resultater.

I samarbejde med dig fastlægger vi nogle konkrete målsætninger for forløbet, som jeg løbende følger op på. Hvis noget ikke fungerer efter hensigten, så justerer vi planen løbende.

Med video på abonnement får du bl.a.:

  • 2, 3 eller 4 videoer per måned (du bestemmer selv antallet)
  • Hjælp til strategi- & konceptudvikling
  • Håndtering af implementering, annoncering samt rapportering
  • Udarbejdelse af undertekster
  • Mulighed for underlægningsmusik
  • En optagelsesdag hver 3. måned
  • Leveres i 1:1, 16:9 og 9:16 formater

Alt efter hvilken pakke, du har valgt mødes vi 1, 2, 3 eller 4 gange om året og har nogle effektive dage sammen, så du er sikker på, at du altid har godt og relevant indhold til dine sociale medier.

Hvis du hver eneste måned halter bagud med indhold, som du kan bruge i din markedsføring, fordi der altid kommer noget andet i vejen, eller hvis du gerne vil booste din eksisterende markedsføring endnu mere – så bør du overveje video på abonnement.

MEN som jeg altid siger, så giver video på abonnement kun mening, hvis fundamentet er i orden. Det nytter ikke noget at fodre en salgsmaskine med potentielle leads, hvis der fra start er knas i maskineriet, eller hvis den slet ikke eksistere.

Når det er på plads, så kan video på abonnement være en forløsning for dig og din virksomhed og frigøre en masse bekymring og tid. Jeg bliver en integreret del af virksomhed og kan løse meget af den interne planlægning og sætte konkrete målsætninger, som bliver udgangspunktet for det indhold, der skal produceres.

Vi researcher dit kernemarked og producerer en leadmagnet, som på én gang opbygger din troværdighed i et ellers stærkt skeptisk marked og giver dig mulighed for at skabe en holdbar relation til dine potentielle kunder ved hjælp af e-mailsekvenser, som fortsætter med at hjælpe dem med deres udfordringer, hvilket i sidste ende gør dig og din service til det eneste logiske valg, når de er klar til at handle.

Hvis du gerne vil opnå størst mulig effekt at dit video på abonnement, så kræver det, at du i forvejen har en velsmurt maskine, som er klar til at omdanne trafik til en masse leads/salg.

En velsmurt maskine, som har de rigtige tandhjul der sammen får maskinen til at kører non-stop. Hvert tandhjul repræsenterer en videotype med et specifikt formål – eksempelvis promovideo, profilvideo, testimonialvideo m.m., fælles leder din målgruppe gennem købsrejsen.

Og her kommer video på abonnement så ind i billedet – for den velsmurte maskine skal hele tiden stopfodres med en masse trafik, så den omdanne tratikke til potentielle leads eller øget salg.

Du kan se det lidt som
en booster til din markedsføring

Udover produktionen af enkeltstående videoer i alle størrelser, arbejder jeg også med et video på abonnement. Mange har en god intention, når de laver en video, men ofte stopper markedsføringsaktiviteten her. Synlige resultater kommer af en kontinuerlig markedsføringsindsats, og det er præcis dét behov, jeg løser med dette koncept.

Jumpstarter

2 x 15 sek

video ads

Hvis du gerne vil prøve konceptet af eller behovet ikke er så stort endnu, så får du med denne løsning 2 skarpe videoer hver måned.

Turbocharger

video ads

4 x 15 sek

Til dig som har et velfungerende setup, og som er klar til at trykke på pedalen og give den fuld gas, så får du her 4 lækre videoer hver måned.

Rocketbooster

6 x 15 sek

video ads

Hvis du har et større og mere advanceret setup, og i den grad lider af ad fatigue, så får du her 6 videoer hver måned til at holde dig relevant.

Priserne starter fra kr. 6.000 månedligt, og dertil kommer annoncebudgettet, som du selv bestemmer omfanget heraf. Min anbefaling er, at man afsætter 10-15% af den månedlige pris.

Du får også adgang til dit eget dashboard
der sikre en strømlinet proces

Her vil du have mulighed for at følge processen fra start til slut – fra planlægning af videostrategi, booking af nye optagelser og gennemgang af videomateriale til analyseværktøjer og distribution på sociale medier – alt sammen på ét sted, der er nemt at administrere.

Målret din markedsføring

Jeg lægger en content-strategi med konkrete målsætninger, som vi evaluerer løbende, så du opnår fuld effekt.

Du sparer både
tid og penge

Jeg strømliner produktionsprocessen, så den er enkelt at gå til samtidig med at din sparer tid for både dig og mig.

Opbyg din synlighed kontinuerligt

Med video på abonnement har du hele tiden indhold som konstant vil synliggøre din virksomhed på dine online kanaler

Eksempler på videoer

Video på abonnement kan bruges på mange forskellige måder på tværs af digitale kanaler. Det er typisk rettet mod et bestemt mål, såsom at skabe brandbevidsthed eller øge antallet af konverteringer eller salg.

"Casper formår virkelig at se vores behov"

Marina Overbye, CMO hos Intempus

Humoristiske
videoer gav større engagement

Hør Marina fra Intempus fortælle om, hvordan en række humoristiske videoer var med til at styrke brandet og sætte endnu fokus på deres produkter gennem deres digitale kanaler. 

Vækst med et
video abonnement

Jeg vil gerne sikre, at din virksomhed får mest muligt ud af vores samarbejde. Derfor får du mere end bare en video. Du får en samarbejdspartner, og vi har i lige så høj grad fokus på jeres marketing og forretning, så alle dele i motoren spiller sammen. 

Det får du med:

Alt er inkluderet i den aftalte pris, uanset om du repræsenterer en international koncern eller en enkeltmandsvirksomhed.

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring. 

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.

Kontinuitet der giver synlige resultater

Mange har en god intention, når de laver en video, men ofte stopper markedsføringsaktiviteten her. Hvis du gerne vil opnå synlige resultater gennem dine digitale kanaler, så kommer det af en kontinuerlig markedsføringsindsats, og det er præcis dét behov, jeg løser med dette koncept. 

Strategisk
Planlægning

Formål og strategi

Først skal vi have lagt en kampagneplan for din virksomhed. Hvad vil I gerne have fokus på? Hvordan adskiller I jer fra konkurrenterne? Hvem er jeres målgruppe? Vi udarbejder i fællesskab en strategisk plan for de kommende 2-3 måneder.

Videoproduktion og redigering

Optagelse af content

Jeg kommer ud og optager på en fastsat dag og har respekt for din tid og planlægger derfor altid efter, at alt kan blive optaget den samme dag. Efterfølgende redigerer jeg video- og billedematerialet, så det er klar til brug i kampagneperioden.

Markedsføring og distribution

Ram din målgruppe

De professionelle videoer og  er nu klar til at komme ud og leve på de sociale medier. Vi planlægger videoerne for dig med udgangspunkt i den tidligere udarbejdede strategiplan.