10

Video er HRs hemmelige våben

Dagens arbejdsstyrke vil have det sjovt på arbejdspladsen. Unge mænd og kvinder arbejder hårdt og med gusto, men de vil have et job, der opfylder i et firma, der har lyst til at komme hjem.

Vellykket HR udsender din virksomheds stemning og lader andre mennesker danse til det. Og hvad er en bedre måde at gøre det på end en virksomhedsvideo i rygsøjlen? Ifølge Jobpad, et firma, der specialiserer sig i HR-teknologi, er jobannoncer med videoer 34% mere succesrige.

Så her er nogle hurtige tip til at få mest muligt ud af en arbejdsgivermærkevideo.

Før optagelse

Tænk bredt
Overvej om du kunne bruge en video til flere jobåbninger. Måske kunne du oprette en video til hele din salgsafdeling, som vi gjorde. Eller du kan lave en video for hver afdeling, kontor eller anden form for placering. Heck, hvorfor ikke gøre en til at promovere hele virksomheden også?

Sæt dine medarbejdere i rampelyset
Sir Richard Branson har masser at sige om, hvordan man behandler dit personale, men kernen i det er dette: de kommer altid først. Sæt dem foran og i midten i dine rekrutteringsvideoer. Prøv at få en god blanding af mennesker, helt fra bunden af ​​skyttegravene ned til CEO.

Forbered nogle spørgsmål
Du sparer meget tid, hvis du forbereder nogle spørgsmål til de mennesker, du interviewer. Nogle gode er: Hvorfor kan du lide at arbejde her? Hvad motiverer dig? Hvad skal der til for at arbejde her? Hvad gør en god salgsperson – Markedsfører – Ingeniør – Professionel Penguin Mascot?

Indstil stemningen
Vis dine nye medarbejdere – lad os antage, at du forsegler aftalen – præcis hvordan livet i din virksomhed er. Vær autentisk. En rekrutteringsvideo ligner meget en online datingprofil. Hvis du foregiver at være noget, du ikke er, vil folk finde ud af det. Hurtig.

Dette er tiden til at være sjov eller smart. Fokuser på din virksomhedskulturegenskaber, der appellerer mest til de mennesker, du prøver at rekruttere.

Brug et stærkt opfordring til handling inde i videoen og ude
Som med alt marketingmateriale er det vigtigt at bruge stærke opfordringer til handling. I sidste ende vil du have folk til at stå op og ansøge om et job hos din virksomhed ASAP! Så bortset fra en CTA i din video, skal du sørge for at have et videooverlay eller en stor skinnende knap på din destinationsside.

Efter filmen

Mål din succes
Når du har sendt din video, skal du holde styr på, hvordan den klarer sig. Gå ud over likes og delinger. Bliver din tid til at ansætte kortere? Får du flere ansøgere til dine job? Det er de ting, du vil vide!

Forbind prikkerne
Sørg for, at udseende og fornemmelse af din film oversættes til hele dit arbejdsgivermærke. Det gør det lettere for potentielle ansøgere at se, hvad du handler om, og lettere for dig at tiltrække den rigtige type mennesker.

Udvid din kandidatpool med e-mailgating
Dette er ikke et must, men det kan være nyttigt at placere din video bag en e-mail-væg. På den måde kan du holde styr på passiv interesse i din virksomhed. Nu ved du, hvem der ser dine videoer, du kan gå på en proaktiv kandidatjagt.

Det er alt, hvad der er! Hvis du har spørgsmål om brugen af ​​video til rekruttering af førende kandidater, hjælper vi gerne.

Læs andre indlæg

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Skal jeg hjælpe dig?

Vi kan altid starte med en uforpligtende snak over mail, telefon eller på et fysisk møde. Her taler dine udfordringer og ønsker igennem og i fællesskab får identificeret de oplagte video marketing tiltag til din virksomhed.

Giv Casper et kald eller send ham en mail, og så tager vi den derfra. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.