Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Flere tilmelinger til sommerkuser gennem digital videoindsats

Videotype
Testimonialvideo
Web
vj.dk

Vestjyllands Højskole’s sommerkurser har længe været eftertragtet. Men som alle forstandere ved, så er fyldte kurser ikke noget, man automatisk kan regne med, vil fortsætte. Og derfor kontaktede de mig gennem en samarbejdspartner, fordi de ønskede at give et levende forsmag på deres sommerkurser. 

Scope

Højskolen ønskede at få lavet en række videoer samt billeder fra deres sommerkursus, som de kunne bruge til markedsføringmateriale fremadrettet samt give en opdatering til deres hjemmeside, så den blev mere visuel indbydende. Derfor kortlagde vi de vigtigste videoer, et miks af udtalelser fra kursusdeltagere, om hvordan oplevelsen var, samt en udtalelse af forstanderen, som satte ord på, hvad kurset indeholdte, og hvad man kunne forvente. Det blev til en reklamevideo samt testimonialvideoer, som kunne deles på sociale medier.

Resultatet

Vores samarbejde med Vestjyllands Højskole e er gået rigtig godt, og vi har opnået rigtig fine resultater på både de indholdsmæssige opgaver allerede efter få måneder. Resultat indtil videre +42% flere tilmeldinger til kursus samt 10x mere trafik til hjemmeside gennem sociale medier

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.