Joint Action Analytics

Overgang til digital læring

Client: Joint Action Analytics / Type: eLearning

VIDEO FORMÅL

Joint Action Analytics valgte under corona at prøve kræfter med at omlægge deres fysiske undervisning til digital læring faciliteret gennem en eLearning platform. I den forbindelse kontaktede de mig for at finde ud af, hvordan vi kunne gøre dette bedst muligt. Løsningen blev en række korte og længere videoer, som var opdelt i læringsforløb og moduler. En løsning deres brugere har haft stor glæde af og givet godt respons på, samtidig med virksomheden har sparet tid og penge på transport.

PLATFORME

  • Intern læringsplatform

Hovedet på bloggen

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Skal jeg hjælpe dig?

Vi kan altid starte med en uforpligtende snak over mail, telefon eller på et fysisk møde. Her taler dine udfordringer og ønsker igennem og i fællesskab får identificeret de oplagte video marketing tiltag til din virksomhed.

Giv mig et kald eller send mig en mail, og så tager vi den derfra. Jeg ser frem til at høre fra dig.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.