Sådan bruger BARE EN TSHIRT
webshops gennem simply.com

Videotype
Testimonialvideo
Web
Simply.com

Simply.com A/S blev grundlagt i 2004 under navnet UnoEuro, som et særskilt selskab med henblik på at lave en spiller i det danske lavpris-webhostingmarked. Senere er virksomheden blevet et datterselskab under samme CVR-nummer som resten af team.blue Denmark A/S.

Gennem team.blue Denmark A/S har Simply.com gennemført en række opkøb i det danske webhosting-marked, og flyttet kundeporteføljerne til Simply.com

Scope

I løbet af 2021 stødte jeg første gang på Simply.com, som ønskede at få hjælp til at fortælle om deres kunder succes samt profilere sig stærkere på det polske og svenske marked – og da de rakte ud til mig, var ambitionerne tårnhøje. Her har vi været på besøg hos BARE ENTSHIRT, som også er kendt fra DR-programmet “Løvens hule”, hvor de hentede en investering. Simply.com er et godt eksempel på en vaskeægte vækstcase, der er vokset med raketfart i trafik og leads på kort tid.

Resultatet

Simply.com er et godt eksempel på en vaskeægte vækstcase, der er vokset med raketfart i trafik og leads på kort tid. I løbet af kampagne oplevede de 10x flere leads og mere trafik gennem hjemmesiden fra sociale medier.

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.