Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Sådan bruger BARE EN TSHIRT webshops gennem simply.com

Videotype
Testimonialvideo
Web
Simply.com

Simply.com A/S blev grundlagt i 2004 under navnet UnoEuro, som et særskilt selskab med henblik på at lave en spiller i det danske lavpris-webhostingmarked. Senere er virksomheden blevet et datterselskab under samme CVR-nummer som resten af team.blue Denmark A/S.

Gennem team.blue Denmark A/S har Simply.com gennemført en række opkøb i det danske webhosting-marked, og flyttet kundeporteføljerne til Simply.com

Scope

I løbet af 2021 stødte jeg første gang på Simply.com, som ønskede at få hjælp til at fortælle om deres kunder succes samt profilere sig stærkere på det polske og svenske marked – og da de rakte ud til mig, var ambitionerne tårnhøje. Her har vi været på besøg hos BARE ENTSHIRT, som også er kendt fra DR-programmet “Løvens hule”, hvor de hentede en investering. Simply.com er et godt eksempel på en vaskeægte vækstcase, der er vokset med raketfart i trafik og leads på kort tid.

Resultatet

Simply.com er et godt eksempel på en vaskeægte vækstcase, der er vokset med raketfart i trafik og leads på kort tid. I løbet af kampagne oplevede de 10x flere leads og mere trafik gennem hjemmesiden fra sociale medier.

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.