Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Ejendomsmægler: Sådan kan du skabe mere salg gennem video

Videomarkedsføring kan være et effektiv værktøj til leadgenerering og salg, når du som ejendomsmægler skal tiltrække, engagere og aktivere de kundeemner, der er interesserede i at købe, leje ud eller sælge deres ejendom til den bedste pris.

Og hvis du i tvivl om, hvordan videomarkedsføring kan bidrage til at hjælpe ejendomsmæglere med at øge virksomhedens produktivitet og generere flere leads, så vil jeg prøve at klæde dig lidt bedre på her.

8 grunde til at du bør bruge videomarkedsføring som ejendomsmægler

Øg trafikken

Tænk lige et øjeblik; hvad er det primære formål med organisationen? Hvis jeg ikke tager fejl, så sigter hver organisation på at generere trafik og øge leads. Godt! Inkorporering af videoer i din marketingstrategi vil ikke kun hjælpe dig med at nå dine mål effektivt, men giver dig også mulighed for at tiltrække flere besøgende.

Ifølge statistikkerne hjælper videoer marketingfolk med at pleje kundeemner og tiltrække 300 % mere trafik. Jo mere trafik, jo højere salg. Da videoer er korte og engagerende; derfor bliver det nemt for marketingfolk at engagere dem og konvertere dem til potentielle kunder.

Opbyg kundetillid

Tillid er grundlaget for enhver virksomhed. Hvis du kan opbygge kundernes tillid, ville det være nemt for dig at have en referenceramme. Ifølge statistikkerne mener 57 % af kunderne, at attraktive og engagerende videoer giver dem mere selvtillid og tvinger dem til at købe.

Det er på høje tid at lade folk komme til dig baseret på tillid og værdifuld information givet til dig. Godt! Videoer gør det hele.

Du skal fokusere på oprettelsen af videoer. Hvis det er gjort præcist, vil det være nemt for dig at skabe tillid og skabe stærke relationer til de kunder, der ønsker at komme i kontakt med fast ejendom.

Tal til potentielle kunders følelser

At dele tanker, især følelser, over internettet er ikke en cakewalk. Det kræver en stærk strategi og logik, da begge er de vigtigste drivkræfter. Hvis du vil have din ejendomsmæglervirksomhed til at nå sine højder, så vil fornuft og indsats ikke være nok.

Godt! Du skal lyde følelsesmæssigt stærk. Det er grunden til, at enhver organisation gør sit marketingbudskab både personligt og følelsesmæssigt.

Når vi nu taler om at dele følelser med forskellige mennesker hurtigt, så kan videoer gøre underværker. Det vil hjælpe dig med at forklare komplekse budskaber relateret til ejendomsbranchen i den enkleste form og give dig mulighed for at generere kundeemner og få succes i denne konkurrenceprægede æra.

Hvis du vil gøre din virksomhed meget krævende, skal du sørge for, at dine videoer forbindes følelsesmæssigt med publikum.

Forbedrer din brandbevidsthed

De fleste virksomheder står over for besvær med at skabe en online tilstedeværelse. Du er måske den ene. Er det ikke? Hvis ja, så kan videomarketing hjælpe dig med at engagere og opbygge brandbevidsthed.

Ifølge statistikker foretrækker 54 % af forbrugerne at se videoindhold over nettet fra det respektive brand eller den pågældende virksomhed. Når du kan generere en online tilstedeværelse, vil du opbygge tillid og hurtigt øge virksomhedens produktivitet.

Bli mere delbar

En stigning i antallet af sociale delinger er en anden fordel ved at tilføje videoer til din digitale marketingstrategi for fast ejendom for din virksomhed. Det er en af de bedste måder at gøre tilfredse kunder på ved at skabe historier, der konverterer.

Videoer er ikke kun underholdende, men er også korte og nemme at dele. Hvis du vil tilskynde til sociale delinger, så glem ikke, at de fleste mennesker foretrækker at dele følelsesmæssigt, informativt og engagerende indhold i stedet for fakta. Ifølge statistikken foretrækker 76 % af brugerne kun at dele en brandet video med deres venner, hvis den er underholdende.

Videoer vil også hjælpe dig med at holde din virksomhed i toppen af sociale medier. Hvis du repræsenterer din ejendomsmæglervirksomhed og tilbyder tjenester i form af video, så er der chancer for, at din virksomhed får 1200 % flere delinger på sociale platforme.

Husk altid, jo flere sociale delinger, jo bedre leadgenerering. Så begynd at arbejde på antallet af sociale delinger, fordi en perfekt klient måske venter på dig over sociale platforme.

Forbedrer din SEO

Der er ingen tvivl om, at folk altid søger efter det bedste og foretrækker at benytte tjenester fra virksomhederne i topsøgninger på Google. Dette er grunden til, at de fleste organisationer gør deres bedste for at forbedre deres Google-rangering.

Når du først kan forbedre din søgemaskineplacering, bliver det nemt for dig at rangere dit ejendomswebsted. Det kan gøres hurtigt ved hjælp af videoer, fordi Google elsker videoer.

Hvis du føjer videoer til dine Google-søgninger, vises dit website først 53 gange mere på dit websites første side.

Sørg derfor for at optimere dine videoer til SEO-forbedring, hver gang du uploader videoer, og prøv at producere spændende titler, beskrivelser og informative links for at fange besøgendes øjne.

Forøg din konverteringsrate

Endelig er fordelen ved at tilføje videoer til ejendomsbranchens markedsføringsstrategi forbedringen i salgs- og konverteringsforhold.

At forklare produkterne og tjenesterne er ikke så let, som det ser ud til at være, især for ejendomsselskaber. Men ingen bekymringer! Videoer hjælper læserne med at forstå produktet nemt. Ifølge analysen foretrækker 74 % af folk at bruge forklarende videoer for at forstå produktet.

Det er derfor, virksomheder laver videoer for at skabe interesse og bedre forstå dit produkt. Så begynd at lave videoer, der rent faktisk skjuler.

Hvad kan du tage med?

Forhåbentlig er alle ovenstående punkter nok til at få dig til at tro, at videoer er en af de mest underholdende og effektive måder at tiltrække, engagere og glæde enkeltpersoner. Videoer hjælper med at få folk til at tro på dit brand og skille sig ud fra mængden, uanset om du er til en ejendomsvirksomhed eller en it-virksomhed.

Så hvad venter du på? Træk dine sokker op og begynd at producere videoer, der gør succes. Hvis du ikke har erfaring med at lave ejendomsvideoer, kan du også outsource video.

Del indlægget med en god kollega!
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Dét her, er værd at vide

Få indsigt i konkrete tiltag, strategiske tilgange og best practice til at forbedre din videomarketing.