Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Styrkelse af brand og digital tilstedeværelse på hjemmeside

Videotype
Profilvideo
Web
rikomo.dk

Rindom Kost & Motion består af Allan Rindom og hans team, som tilbyder personlig træning samt træningsfaciliteter, hvor man kan vælge til og fra som man ønsker. Allan Rindom slår sig særligt på, at ham og teamet sammensætter et program helt efter kundernes ønsker og behov, og at det særligt er den personlige træning, som er i fokus.

Scope

Rindom Kost & Motion ønskede et samarbejde, som kunne være med til at styrke deres forretning fra den visuelle identitet, branding til annoncering og vækst. Dermed var det den helt store pakke, som vi satte i gang og i løbet af uges tid fik vi produceret en lang række videoer bestående af profilvideo, kundeudtalelser og produktvideoer, som kunne være med til at sætte skub i tingene.

Resultatet

Samarbejdet er stadig on-going, og de første resultater er meget positive. Udover at Rindom Kost & Motions hjemmeside er styrket med en masse forskellige videoer, så har vi kørt første kampagne med fokus på at få fyldt 3 forskellige BootCamps op. Jeg kørte en lead kampagne, som kunne skaffe nye potentielle kunder, og i løbet af 7 dage var der generet +30 leads og en masse trafik til hjemmesiden – og i løbet af 30 dage var alle tre hold fyldt op i en kombination af min indsats og Allans egen. Det har givet en omsætning på 200.000 kr., og en ROAS på  20x

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.