Mere styrke og masser vægttab
gennem personlig træning

Videotype
Testimonialvideo
Web
rikomo.dk
Rindom Kost & Motion består af Allan Rindom og hans team, som tilbyder personlig træning samt træningsfaciliteter, hvor man kan vælge til og fra som man ønsker. Allan Rindom slår sig særligt på, at ham og teamet sammensætter et program helt efter kundernes ønsker og behov, og at det særligt er den personlige træning, som er i fokus.

Scope

Rindom Kost & Motion ønskede et samarbejde, som kunne være med til at styrke deres forretning fra den visuelle identitet, branding til annoncering og vækst. Dermed var det den helt store pakke, som vi satte i gang og i løbet af uges tid fik vi produceret en lang række videoer bestående af profilvideo, kundeudtalelser og produktvideoer, som kunne være med til at sætte skub i tingene.

Resultatet

Samarbejdet er stadig on-going, og de første resultater er meget positive. Udover at Rindom Kost & Motions hjemmeside er styrket med en masse forskellige videoer, så har vi kørt første kampagne med fokus på at få fyldt 3 forskellige BootCamps op. Jeg kørte en lead kampagne, som kunne skaffe nye potentielle kunder, og i løbet af 7 dage var der generet +30 leads og en masse trafik til hjemmesiden – og i løbet af 30 dage var alle tre hold fyldt op i en kombination af min indsats og Allans egen. Det har givet en omsætning på 200.000 kr., og en ROAS på 20x

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.