Et stærkt visuelt salgsbudskab

Skyd din kampagne igang med en fængende reklamefilm

Reklamefilm

Vil I gerne have en strømlinet og effektiv film, der får jeres virksomhed til at fremstå professionel overfor potentielle kunder? Så kan en professionel Reklamefilm være vejen frem for jeres virksomhed.

En reklamefilm har et stærkt gennemtænkt, visuelt salgsbudskab og kan ikke være improviseret. Altså er det en kort film primært målrettet en særlig målgruppe og ofte med en meget konkret kampagne som hovedårsag eller et konkret produkt, der skal sælges.

Boost dit salg

En reklamefilm indeholder oftest et stærkt gennemtænkt og visuelt salgsbudskab, der ikke kan improviseres. Det er en film, der målretter sit budskab mod særlige målgrupper, og ofte er tiltænkt en konkret kampagne, eller produkt, med øje for at øge salget eller styrke et brand image.

Derfor skal en reklamefilm planlægges, castes, skrives, klippes og filmes på en bestemt måde. Den kan produceres til TV, biograf, hjemmeside, sociale medier, intern brug – stort set til alle platforme.

Jeg har stor ekspertise indenfor reklamefilm på alle sendeflader og har lavet flere reklame for virksomheder blandt andet Jack&Jones, Winefamly og Kia Danmark. Det eneste det kræver at få produceret en effektiv reklamefilm, er en god og vedvarende dialog mellem jer og mig.

Vigtigt med kort varighed

Reklameblokke tillader sjældent særlig meget plads, og derfor har Reklamefilm oftest en varighed mellem 30-60 sekunder, og derfor er det væsentligt, at budskabet bliver klart formidlet. Jeg er kreativt hovede, som udvikler manuskripter og koncepter, og fungerer som en særdeles dygtig sparringspartnere på idéer – jeg tilbyder også at udvikle og kreere en idé fra bunden.

Reklamefilm for Winefamly

Nedenunder ses en reklamefilm, som jeg producerede for Winefamly. Den blev vist i TV og jeg er stolt af vores samarbejde og det succesfulde resultat.

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Udnytter du dine muligheder optimalt?

Lad mig hjælpe. Jeg har stor erfaring med både B2B og B2C på såvel det strategiske som eksekverende niveau. Vi kan altid starte med en uforpligtende snak om dine udfordringer.

Skal vi tales ved?

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.