Referer en virksomhed

Du kan tjene penge ved at henvise nye projekter til mig. Hvis du henviser en virksomhed, som efterfølgende bliver til et samarbejde med mig, får du 10% af det samlede beløb.

Følg nedenstående steps

Indtast dine oplysninger

Hvem er du og hvordan kan jeg kontakte dig efterfølgende?

Henvis en virksomhed

Hvem vil du gerne referere og hvordan kan jeg kontakte dem?

Modtag din betaling

Hvis samarbejdet lykkedes, modtager du 10 % af det samlede beløb

Dine oplysninger

Indtast dine oplysninger først.

Virksomhedens oplysninger

Indtast oplysninger om den virksomhed, du henviser til.

Du vil snart modtage en e-mail, der bekræfter detaljerne ovenfor. Rettelser eller opdateringer i forbindelse med din henvisning kan til enhver tid sendes til mig på casper@vedio.dk

Oftest stillede spørgsmål

Hvis du har spørgsmål som ikke ses her, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Hvornår får jeg betaling?

Så snart jeg modtager det første beløb fra den  virksomhed du har henvist, sender jeg en guide til din email, hvorefter din andel vil blive udbetalt.

Hvordan registeres min henvisning?

Ved at følge formularen ovenover registreres den virksomhed, som du har henvist i mit system, som så fortæller mig, at du har henvist dem, når jeg tager kontakt til dem. 

En kopi af den udfyldte formular sendes også til din e-mail, så du har mulighed for at dobbelttjekke at alle informationerne i din henvisning er korrekte.

Hvor mange henvisninger kan jeg lave?

Der er ingen begrænsning på hverken antal eller det beløb, du kan tjene ved hver henvisning. Du vil tjene 10% uanset projektets størrelse.

Se vores fulde vilkår og betingelser for Vedio’s Partner Program.

Tak for din indsats!

Netværk, relationer og henvisninger betyder alt for min lille virksomhed. Jeg har samarbejdet med en lang række af store og små internationale og nationale virksomheder, som er nogle af de mest anerkendte i verden – fælles for dem alle er, at det er bygget på gode, stærke relationer.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.