Én fast pris for alle videotyper

Jeg arbejder altid med en fast grundpris på mine løsninger, uanset længden og typen på din video. På den måde kender du altid prisen på dit videoprojekt – og har mulighed for at vælge til efter behov.

Ingen overraskelser

Hvad er inkluderet
i prisen?

Med Vedio har du ingen grund til at bekymre dig. Når du får produceret en video sørger jeg for, at du er i gode hænder og hjælper dig fra start til slut krydret med vilkår som gør, at det hele bare bliver lidt sjovere at lave video.

Hurtig levering

Jeg bestræber mig på at levere hurtigst muligt. Gerne indenfor 1 uge.

Tilfredshedsgaranti

Jeg står 100% indenfor det, som jeg laver er i orden. Skulle det ske, at det alligevel ikke stemmer overens med dine forventninger, får du dine penge retur.

Fri kørsel til én destination

Det giver dig mulighed for at planlægge destination og lokation tidligt i processen. Gælder dog kun i Jylland.

Én runde rettelser

Jeg arbejder fokuseret med én rette runde. Derfor skal du sørge for at få samlet alle rettelser første gang, så vi ikke kommer ud i flere rettelser.

+ 950 kr./t

Ekstra optagetime

Selvom man kan nå meget på én time, så er det ikke altid helt nok. Det kommer an på dit behov, og derfor har du selvfølgelig mulighed for at tilvælge din produktion med én eller flere timer. 

Se forklaring

+ 1000 kr.

Undertekst

I lang de fleste tilfælde bliver video set uden lyd på. Det skyldes, at folk scroller gennem deres feed, hvor lyden automatisk er slået fra. Derfor giver det rigtig god mening at koble undertekst på sin video.

Se forklaring

+ 2500 kr.

Social Media Pakke

Din video bliver som standard leveret i 16:9 formatet, men hvis du har brug for at få flere formater til de enkelte platforme som f.eks. square, story osv., så har du mulighed for at få det i en pakke.

Se forklaring

+ 3000 kr.

Droneoptagelse

Kom op i højden og få sat et ekstra perspektiv på i din video. Udover at det giver flere muligheder, så kan være med til at skabe en wow-effekt i din video der gør, at det bliver husket nemmere.

Se forklaring

+ 4500 kr.

Fotografering

Hvis du har bestilt en video, og gerne vil have taget en række billeder samtidig, når du nu alligevel har gjort forarbejdet, har du muligheden med denne pakke på 10 billeder i høj kvalitet.

Se forklaring

+ 5000 kr.

Logoanimation

Opgrader det profesionelle udtryk med en grafisk animationspakke, som udover at gøre dit logo mere levende består af en række grafiske elementer som intro, navne og titel boks, hjørne logo samt outro.

Se forklaring

5000 kr.

Videostrategi

Få hjælp til at klarlægge den mest effektive vej med video marketing, hvor vi definerer hvem, hvad, hvor, hvornår og hvordan.  Jeg hjælper dig med at identificere dine mål og skabe en klar vej til succes.

Se forklaring

fra 1250 kr./m

Videoannoncering

Hvis du gerne vil sikre dig, at din video bliver et af den helt rigtige målgruppe, kræver det en ekstra indsats. Jeg hjælper med at opsætte og håndtere kampagner på sociale medier med din video.

Se forklaring

fra 3500 kr./m

Vedio Abonnement

Hvis du har brug få sikret indhold til dine sociale medier og hjemmeside kontinuerligt, har du her mulighed for at få leveret 2, 4 eller 6 korte videoer fast hver måned med alt hvad det indebærer.

Se forklaring

Er du i tvivl om, hvordan din video skal strikkes sammen?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Dét her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring. 

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.