Fortæl levende og underholdende

Lad dine medarbejdere blive præsenteret på en sjov og underholdende måde

Præsentationsfilm

En præsentationsfilm eller præsentationsvideo er ligesom en profilfilm, men den har i højere grad fokus på at fortælle på en mere levende og underholdende måde.

Denne type film præsenterer jeres virksomhed helt rigtigt, med de budskaber og den historie i gerne vil fortælle om jer selv. Med denne løsning får I en digital og visuel form for visitkort, som I kan referere til, når I gerne vil skabe et troværdigt bånd til jeres kunder.

Den er god fordi...

Det er godt at have en præsentation af ens virksomhed som grundsten for kommunikationen af organisationens identitet. Den vil eksponere virksomhedens værdigrundlag effektivt og afspejle en sympatisk og elskværdig personlighed udadtil.

Derudover virker præsentationsfilm godt til intern brug, som en påmindelse til virksomhedens ansatte om, hvilken organisation de arbejder i. En videofortælling om virksomhedens grundlag og værdier kan skabe et tættere bånd til de ansatte, som gør dem mere opsatte på at yde deres ypperste for organisationen.

Sådan kan den opbygges

I en præsentationsfilm vælger virksomheden ofte selv en repræsentativ person til at gennemgå virksomhedens kerneværdier. I mange tilfælde ønsker mine kunder også dronebilleder af virksomhedens omgivelser, der skaber en masse gode, æstetiske billeder. I mange tilfælde giver det også en god effekt med kunder, der bekræfter, at de har kunnet mærke virksomhedens værdier, når de har handlet med dem.

Der er ikke nogen fast formel eller korrekt måde at lave præsentationsfilm på. Det kommer alt sammen an på, hvilken virksomhed der gerne vil have produceret filmen. Jeg opfordrer dog altid til at lægge fokus på at gøre filmen personlig og autentisk – sådan viser man ens kunder og ansatte et realistisk og sympatisk billede af virksomheden.

Brug den sådan...

Præsentationsfilm er sådan set gode alle steder, om det så er på sociale medier, hjemmesider eller til intern brug. Det giver mening at fortælle, kunder, ansatte og andre forbindelser, på alle platforme om hvem I er!

Præsentationsfilm er en populær film at få lavet, og af den grund har jeg også stor erfaring med denne type produktioner. Det er en af de mest naturlige film at have som del af virksomheders marketing og kommunikation – den giver et billede af jeres organisation som helhed!

Præsentationsfilm for Jack&Jones

Her er en film, som jeg lavede for Jack&Jones i forbindelse med en intern konkurrence, hvor de gerne ville vise hvor fed en virksomhed det er.

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Udnytter du dine muligheder optimalt?

Lad mig hjælpe. Jeg har stor erfaring med både B2B og B2C på såvel det strategiske som eksekverende niveau. Vi kan altid starte med en uforpligtende snak om dine udfordringer.

Skal vi tales ved?

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.