Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Reklamefilm & Video ads

Videoannoncer til Facebook, Instagram og YouTube som er designet til at fange og stoppe seerne op i deres færden og skabe øget salg, flere tilmeldinger og konverteringer.

Højkonverterende video ads til Facebook, Instagram og YouTube

Betalt annoncering på sociale medier er en af ​​de mest effektive marketingkanaler for din virksomhed. Desværre oplever mange kampagner med knap så gode resultater på grund af kedeligt og statisk annoncemateriale. Videoannoncer giver mulighed for at øge salget og konverteringerne drastisk – alt imens de sænker dine annonceringsomkostninger.

Forbedre din kampagnes ydeevne dramatisk.

Du har mindre end 1 sekund til at fange dit publikums opmærksomhed online. Er din annonce kreativ og fængende nok til det? Mine videoannoncer er designet til at stoppe brugerne i deres feed og oplyse dem om dit produkt/service med lynets hastighed.

Betalt annoncering på sociale medier er en af de mest kraftfulde, effektive og målbar e marketingkanaler for de fleste virksomhed. Udfordringen med at bygge effektive kampagner kommer altid ned til det kreative.

• Vil mine annoncer stoppe folk i at rulle videre i deres feed?
• Er min annonce interessant nok til at fange folks opmærksomhed?
• Er min annonce effektiv nok til at forklare, hvad jeg tilbyder?

Tekst, fotos og grafiske annoncer er begrænset i deres effektivitet, da informationen ofte tager mere tid/indsats for brugeren at forstå og fordøje.

Videoannoncer på den anden side udmærker sig rigtig godt på dette område. Ikke alene kan de fange dit publikums opmærksomhed på et splitsekund, men de kan holde deres opmærksomhed længe nok til at oplyse dem om dit tilbud og få dem til at handle hos dig.

På Facebook/Instagram vil flere mennesker se videoannoncer end nogen anden form for annonce. Dette giver dine kampagner en klar fordel, som ikke kun øger deres effektivitet, men sparer dig tid/penge i processen.

Video vil adskille dig fra dine konkurrenter.

Video er en fænomenal måde at skille sig ud fra dine konkurrenter, både lokalt eller online. Selvom konkurrenter måske kan matche dine priser, er det umuligt for dem at kopiere de andre kerneværdier i din virksomhed – fra dit team til dit kontor og din historie.

De fleste lokale virksomheder sakker stadig bagud, når det kommer til social annoncering, og endnu færre har taget springet til videomarkedsføring. Video kan være et fænomenalt værktøj til at adskille dig fra dine mindre teknologikyndige konkurrenter.

Video er det, dine kunder ønsker at se.

Hvert år vokser efterspørgslen efter videoindhold drastisk. Med hurtigt mobilt internet og udvidede datalofter, der er blevet normen, er video blevet det mest efterspurgte og effektive medium til onlinekommunikation for virksomheder.

Med annoncer på sociale medier er det ikke kun muligt at målrette mod meget specifik demografi (dvs. kvinder mellem 35-40, ingen børn, som ser Grey’s Anatomy og handler hos H&M), men det er også muligt at segmentere din faktiske annonce, så den matcher disse demografiske oplysninger.

Jeg kan lave videoannoncer, der taler direkte til dine forskellige målgrupper.

Eller med andre ord, du kan vise forskellige videoannoncer, til forskellige mennesker, på forskellige tidspunkter – og øge din samlede effektivitet (og reducere dine annonceringsomkostninger).

Lad mig give et lidt mere konkret eksempel:

Lad os sige, at du er tandlæge i byen. Du ved, at dine kunder kommer til dig af forskellige årsager og derfor skal markedsføres anderledes.

Ikke alle har brug for en tandrensning, eller få rettet tænder, og ikke alle har tandpine. Her er et par forskellige kampagner, du kan lave ved hjælp af segmentering og relevant annoncemateriale:

  • Videoannonce med testimonial før/efter tandretning (rettet mod mænd/kvinder, der er interesserede i “tandretningsspecialister”)
  • Videoannonce om tandblegningsprocessen (rettet mod kvinder, der er interesserede i ‘tandblegning’)
  • Videoannonce med børn hos tandlægen (rettet mod mødre og børn i folkeskolen)
  • Videoannonce af dit kontor/dit personale (rettet mod alle inden for en radius på 20 blok fra dit tandlægekontor)

Ved at skræddersy dine videoannoncer til dine forskellige kernedemografier kan du konsekvent tiltrække flere kunder på en effektiv, skalerbar måde.

Der er to hovedkomponenter, når du lancerer effektive videoannoncer til din virksomhed:

1. Korrekt kampagneopsætning, implementering og analyser
2. De faktiske videoannoncer, som dine kunder ser

En video med høj konvertering vil ikke gøre noget for din virksomhed, hvis kampagnerne ikke er sat ordentligt op. Det er lige meget om det er Facebook, Instagram, Snapchat eller YouTube – alle betalte sociale annoncestrategier har brug for korrekt kampagneopsætning, implementering, analyse og optimering for at være effektive.

Jeg kan hjælpe med begge dele denne ligning afhængigt af, hvad du som kunde har brug for hjælp til.

Mens jeg arbejder tæt sammen med dig eller dit marketingteam for at udvikle en effektiv strategi, bestemmer i selv om i selv vil være ansvarlige for at implementere aktiverne i dine faktiske kampagner.

Jeg har fundet ud af, at dette er den bedste tilgang til videoannoncer, da det giver mig mulighed for at fokusere min tid/energi på det, der giver mening for dig og din virksomhed, og det giver mig også mere kontrol over den faktiske produktion samt kampagneudførelse (budgetter, annonce- forbrug, analyser osv.).

Når det kommer til videoannoncer, er det meget forskelligt om mine kunder allerede har enten et internt marketingteam, eller et annoncebureau klar til deres rådighed, eller om jeg skal hjælpe med det hele.

0 +
Reviews

Derfor skal jeres virksomhed
arbejde med video marketing strategi

Content marketing er med til at drive relevant trafik til jeres hjemmeside og sørge for, at jeres potentielle kundeemner bliver jeres kommende fans.

Øg annonceeffektiviteten

Videoannoncer øger dit tilbuds overbevisende kraft, hvilket betyder, at du kan bruge det samme beløb, men få flere kundeemner/konverteringer.

Reducer Ad Spend

En dynamisk videoannonce vil forbedre dine relevansscore og give dig en lavere CPA (pris pr. anskaffelse) og CPM (pris pr. million visninger).

Forbedre brand awareness

Videoannoncer kan tegne et levende billede af dit produkt eller din tjeneste, inklusive forklaringer, unboxing-videoer, anmeldelser, før/efter og mere.

Typiske anvendelser for
Paid Social & Video Ads

Jeg vil gerne sikre, at du kan få mest muligt ud af dine videoer. Her er blot et par flere eksempler, hvorpå du kan bruge denne type video til at opnå endnu bedre resultater i din virksomhed.

Øg salget på Facebook, Instagram og YouTube
Drive trafik til din hjemmeside, salgstragt eller betalingsside
Annoncer salg, kampagner og tidsbegrænsede tilbud
Generer kvalificerede kundeemner, opbyg en e-mailliste
Plej kundeemner gennem din marketingtragt
Skab forventning til begivenheder og kampagner
Retarget eksisterende kundetrafik fra din hjemmeside
Uddan potentielle købere i din proces/service

PAID SOCIAL & VIDEO ADS

Når du arbejder med os, får du ikke bare en partner inden for video, men også en partner inden for marketing og forretning.

Vi gentænkte, hvad et videobureau burde være for at give dig kreativiteten som et stort bureau – alt sammen med superhurtige hastigheder og en brøkdel af prisen.

Optaget 100 % på stedet

Jeg kommer ud til dig og optager uanset hvor du holder til i landet. Ingen outsourcing påkrævet.

Hurtig. Virkelig hurtigt.

Jeg er bygget til hurtighed. Fra koncept og storyboarding til optagelser og redigering. Du får dine endelige videoer ASAP.

Altid på brandet

Fra farver og skrifttyper til beskeder og tone. Din video vil passe lige ind med resten af din brandoplevelse.

Fast prisfastsættelse

Jeg skaber video marketing med stor gennemslagskraft og gør det tilgængelig for alle virksomheder uanset store eller små budgetter.

........

Komplette pakker til alle virksomheder.

Jeg tilbyder skalerbare videopakker for at gøre video tilgængelig for alle niveauer af erhvervslivet – fra en-mands startups til internationale organisationer.

 
 

Super godt samarbejde!

5/5

Det har været rigtig godt at arbejde sammen med Casper. Samarbejdet har været enormt agilt, og han sporede sig hurtigt ind på, hvor vi gerne ville hen – og  resultaterne har været enorm positive. Så er video marketing er fortsat noget, vi kommer til at investere i. 

Nicolai G. Andersen

Speedline CMO

0 %

Flere følgere på TikTok

Download e-bogen

Vil du lære, hvordan du gør det hele selv?

Heldigt for dig. Jævnligt prøver jeg at tømme min hjerne og transformere tanker til håndgribelige guides, der hjælper dig med at gøre det hele selv. Download det seneste her.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.