Jeg er ikke som de andre ...

Jeg brænder for at fortælle jeres historier, så jeres kunder bliver engagerede,
og så de føler og synes og gør det, I gerne vil have dem til.

Hvorfor dvæle ved det gamle ...

Formålet med Vedio er at revolutionerer den klassiske måde at lave video på – altså hvor virksomheden vil bare lave en video og så slutter det bare der. Jeg laver video baseret på data, og så kombinere jeg det med marketing, som gør indtryk og flytter modtageren. Det jeg kalder for et godt og effektivt samarbejde, og hvis du vil have min mission på tre ord?

Video med mening.

Vedio står på skuldrene af journalistiske kerneværdier og er drevet af et analytisk mindset, videbegær og handling.Jeg vil vove at påstå at jeg er Danmarks mest ambitiøse video marketing-specialist.

Min kerneydelse til mine kunder er at skabe nye bæredytige kunderelationer, men mit vigtigste værktøj? Det er jeres historier. Jeg glæder os til at fortælle dem.

Ordentlige, empatiske, proaktive, indsigtsfulde og udfordrende.

Jeg er ordentlig

Når du samarbejder med mig, er en aftale en aftale. Jeg er ærlig og lover ikke mere, end jeg kan holde. Det gælder altid, at uanset hvem jeg arbejder sammen med, så kan jeg se mig selv og mine kunder i øjnene. Derfor har jeg heller aldrig noget at skjule, og jeg kan praktisere en høj grad af gennemsigtighed i samarbejdet med mine kunder.

Jeg er empatisk

I den anden ende sidder altid et menneske. Uanset hvem jeg arbejder for, og uanset hvad jeg producerer, så er modtageren et menneske, som jeg skal være i stand til at forstå. Er jeg ikke i stand til at forstå, er jeg heller ikke i stand til at lave det stykke indhold eller den strategi, som I har brug for. Jeg ved, at evnen til at forstå jeres kunder, er selve grundlaget for min forretning.

Jeg er indsigtsfuld

Jeg er påpasselige med at overvurdere kvaliteten af mine mavefornemmelser. (Næsten) Alting, jeg laver, er baseret på data eller knowhow. Jeg ved godt, at det er erfaringer og viden, der distancerer mig fra mine konkurrenter. Ikke et eller andet magic touch.

Synes du, at vi lyder som et godt match?

Så lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer i gang med video marketing.

Casper H. Christensen

Ejer & Video Marketing Specialist

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.