Content der engagerer

En kreativ ildsjæl, som spotter og skarpvinkler de fortællinger, der inspirerer og begejstrer jeres kunder – der, hvor det giver bedst mening – så de ikke bare ser, men også handler.

Nysgerrig, undersøgende
og fokuseret tilgang

Hvad er jeres udfordring? Hvad er succes for jer? Og hvad har jeres kunder egentlig brug for?

3 afgørende spørgsmål, jeg naturligt stiller, fordi jeg tror på det gode forarbejde, og fordi jeg slet ikke kan lade være! 

Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og journalisthøjskole og derfor stopper spørgelysten heller aldrig. For jeg søger også svar i egne indsigter og erfaringer, så jeg får skabt et solidt og strategisk fundament for kommunikationen og markedsføringen.

Det er sådan, jeg gerne vil samarbejde med jer: Nysgerrigt, undersøgende og fokuseret på at fortælle de mest relevante historier og skabe allermest værdi for jeres brand og jeres virksomhed. 

Når så den strategiske retning og det kreative koncept er kridtet op – ja, hvad så? Så udfolder jeg jeres budskaber i stærke ord, blikfangende billeder, videoer og unik grafik. Jeg illustrerer, filmer, klipper og optimerer videoer til sociale medier. 

Få min vinkel på kreativ markedsføring

Kort sagt: jeg producerer det, der skal til for at gøre jeres brand eller virksomhed levende – og relevant. Jeg eksekverer der, hvor det giver størst værdi for jer og matcher jeres målgruppers adfærd og interesser. Og jeg gør det på en måde, der er skræddersyet til de valgte kanaler.

Det er nemlig essensen af min story first-strategi. De indsigter, jeg har samlet, ser jeg som en kæmpe fordel og min force. Jeg trækker nemlig på alt det, jeg ved om video, trends, strategi og markedsføring, når jeg skal finde vinkler og løsninger i mange andre sammenhænge. Jeg bringer alle relevante kompetencer i spil. Derfor skaber jeg i dag værdi for både kommercielle virksomheder, organisationer og myndigheder.

Min ambition er nemlig at begejstre. Både jer og jeres kunder.

Skal jeg fortælle jeres historier?

Jeg giver dig her tre punkter, som jeg synes, at du bør overveje, når du definere din videoplan.

Du får her tre essentielle videotyper, der kan bruges forskelligt til at ramme din målgruppe.

Læs hvorfor video er blevet det foretrukne medie, når det gælder formidling.

Udnytter du dine muligheder optimalt?

Lad mig hjælpe. Jeg har stor erfaring med både B2B og B2C på såvel det strategiske som eksekverende niveau. Vi kan altid starte med en uforpligtende snak om dine udfordringer.

Skal vi tales ved?

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.