Gennemgang af bilerne
gav bedre produktforståelse

Videotype
Produktvideo
Web
mg.dk

Bilmærket MG Motors  så dagens lys i 1924, og siden har der været fart på, hvor de har oplevet mere eller mindre vækst hvert år. I forbindelse med mærket lancering i Danmark skulle vokseværket fortsætte, og derfor fik jeg til opgave at hjælpe dem med at lave en række videoer til video-markedsføring på sociale medier og hjemmeside, så de kunne trække mere trafik og skabe mere salg på det danske marked.

Fremgangsmåde

Udover den øgede trafik og mere salg var hensigten, at videoerne skulle ramme en bred vifte af kunder, men også at overbevise kunderne om, at MG’s biler er på niveau på mange andre ligeværdige bilmærker. Den bedste måde at gøre det på, var i dette tilfælde, at besvare ofte stillede spørgsmål og lave produktgennemgange samt promovere produktet.

For at gøre potentielle kunder klogere på fordelene ved MG’s produkter, lavede vi en produktvideo af deres forskellige bilmodeller, hvor vi gennemgik dem fra A-Z, pg hvor en sælger kunne vise bilen frem og besvare de mange spørgsmål, som kunderne sad med forud for et køb. På den måde kunne kunderne bedre tage en beslutning allerede inden de trådte ind hos bilforhandleren.

Resultatet

Samarbejdet med MG Danmark er stadig igang, og vi har efterhånden lavet en lang række forskellige videotyper, som er tiltænkt hver sit formål i købsrejsen. Overordnet har videoerne været med til at skabe mere opmærksomhed og øget interesse for produkterne samt besvaret en lang række spørgsmål, som kunderne har måtte have. 

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.