Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Brugbare produktvideoer og webinar
gav et imponerende salg

+ 0
solgte biler
Større
kendskab

MG  har en lang historie bag sig og har været forud for sin tid siden brandets start i Morris Garages i 1924. Nu hvor MG Motor er 100% tilbage i Danmark kan en ny generation opleve deres ikoniske biler, som er inspireret  af fortiden.  

Approach

Bilmærket MG Motors  så dagens lys i 1924, og siden har der været fart på, hvor de har oplevet mere eller mindre vækst hvert år. I forbindelse med mærket lancering i Danmark skulle vokseværket fortsætte, og derfor fik jeg til opgave at hjælpe dem med at lave en video marketing strategi så vi kunne trække mere trafik og skabe mere salg på det danske marked.

Udover den øgede trafik og mere salg var hensigten, at vi skulle ramme en bred vifte af kunder, men også at overbevise dem om, at MG’s biler er på niveau på mange andre gode bilmærker, hvilket opnås ved at besvare ofte stillede spørgsmål, lave produktgennemgange samt promovere produktet.

Video ads

For at nå bredt ud med et helt nyt produkt på markedet, var det første vi gjorde at lave en video ad, som kunne bruges i forbindelse med annoncering på de sociale medier samt google ads til at tiltrække en masse trafik og potentielle kunder.

Produktvideo

For at gøre potentielle kunder klogere på fordelene ved MG’s produkter, lavede vi en produktgennemgang af deres forskellige bilmodeller, hvor en sælger kunne vise bilen frem og besvare de mange spørgsmål, som kunderne sad med forud for et køb.

Webinar

Der blev afholdt live events, hvor potentielle kunder kunne få indsigt i bilens features, fordele og opbygning – særligt ved elbilerne, har dette haft en stor værdi, og på bare denne video blev der solgt 51 biler.

Resultat

Samarbejdet er stadig i gang og vi har opnået nogle rigtig flotte resultater. MG Motors har ligesom mange af mine andre kunder valgt at prioritere video marketing som en fast del af deres marketing investering fordi de tror på langvarige resultater. Indtil videre har samarbejdet lykkes med følgende:

  • Styrket brandværdi, mere kendskab til produkterne og øget troværdighed
  • På én enkelt video blev der solgt +51 biler svarende +15.000.000 kr. 
  • Høj Return on ad spend

Research & Indsigt

Samarbejdet begyndte med en kig på markedet, konkurrenterne samt målgruppen for at finde ud af, hvordan vi kunne gøre det endnu bedre.

Kortlægning af købsrejse

Derefter tog jeg udgangspunkt i kundernes rejse hos MG Danmark for at finde ud af, hvordan vi kunne bruge video effektivt undervejs i de forskellige købsstadier.

Kreativ Anbefaling

Hertil kunne jeg komme med en række forskellige anbefalinger til videotyper, som blev designet med et specfikt formål.

Skal jeg også hjælpe dig?

Så kontakt mig og find ud af, hvordan video kan gøre en forskel for din forretning.