Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Styrkelse af digital tilstedeværelse med video på hjemmeside

Videotype
Profilvideo
Web
mg.dk

Bilmærket MG Motors  så dagens lys i 1924, og siden har der været fart på, hvor de har oplevet mere eller mindre vækst hvert år. I forbindelse med mærket lancering i Danmark skulle vokseværket fortsætte, og derfor fik jeg til opgave at hjælpe dem med at lave en række videoer til video-markedsføring på sociale medier og hjemmeside, så de kunne trække mere trafik og skabe mere salg på det danske marked.

Scope

MG Danmark ønskede at få produceret noget visuelt materiale i forbindelse med åbning af deres første butik i Aalborg. Hele konceptet med MG bilerne er, at de har showrooms, hvor man kan se og prøve bilerne, hvorefter man kan bestille dem på nettet. Derfor var det vigtigt at kunne bruge videoindholde til at gøre folk opmærksomme på dette, samt at styrke den online tilstedeværelse på website og sociale medier.

Resultatet

Samarbejdet er stadig i gang og vi har opnået nogle rigtig flotte resultater. MG Motors har ligesom mange af mine andre kunder valgt at prioritere video marketing som en fast del af deres marketing investering fordi de tror på langvarige resultater. Indtil videre har samarbejdet lykkes med følgende: amarbejdet er stadig i gang og vi har opnået nogle rigtig flotte resultater. MG Motors har ligesom mange af mine andre kunde:

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.