Styrkelse af digital tilstedeværelse
med video på hjemmeside

Videotype
Profilvideo
Web
mg.dk

Bilmærket MG Motors  så dagens lys i 1924, og siden har der været fart på, hvor de har oplevet mere eller mindre vækst hvert år. I forbindelse med mærket lancering i Danmark skulle vokseværket fortsætte, og derfor fik jeg til opgave at hjælpe dem med at lave en række videoer til video-markedsføring på sociale medier og hjemmeside, så de kunne trække mere trafik og skabe mere salg på det danske marked.

Scope

MG Danmark ønskede at få produceret noget visuelt materiale i forbindelse med åbning af deres første butik i Aalborg. Hele konceptet med MG bilerne er, at de har showrooms, hvor man kan se og prøve bilerne, hvorefter man kan bestille dem på nettet. Derfor var det vigtigt at kunne bruge videoindholde til at gøre folk opmærksomme på dette, samt at styrke den online tilstedeværelse på website og sociale medier.

Resultatet

Samarbejdet er stadig i gang og vi har opnået nogle rigtig flotte resultater. MG Motors har ligesom mange af mine andre kunder valgt at prioritere video marketing som en fast del af deres marketing investering fordi de tror på langvarige resultater. Indtil videre har samarbejdet lykkes rigtig godt.

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.