Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Mere end 51 biler solgt
med direkte effekt af webinar

Videotype
Webinar
Web
mg.dk

MG  har en lang historie bag sig og har været forud for sin tid siden brandets start i Morris Garages i 1924. Nu hvor MG Motor er 100% tilbage i Danmark kan en ny generation opleve deres ikoniske biler, som er inspireret  af fortiden.  

Scope

Bilmærket MG Motors  så dagens lys i 1924, og siden har der været fart på, hvor de har oplevet mere eller mindre vækst hvert år. I forbindelse med mærket lancering i Danmark skulle vokseværket fortsætte, og derfor fik jeg til opgave at hjælpe dem med at lave en video marketing strategi så vi kunne trække mere trafik og skabe mere salg på det danske marked.

Udover den øgede trafik og mere salg var hensigten, at vi skulle ramme en bred vifte af kunder, men også at overbevise dem om, at MG’s biler er på niveau på mange andre gode bilmærker, hvilket opnås ved at besvare ofte stillede spørgsmål, lave produktgennemgange samt promovere produktet.

For at gøre potentielle kunder klogere på fordelene ved MG’s produkter, lavede vi en produktgennemgang af deres forskellige bilmodeller, hvor en sælger kunne vise bilen frem og besvare de mange spørgsmål, som kunderne sad med forud for et køb.

Resultatet

Samarbejdet er stadig i gang og vi har opnået nogle rigtig flotte resultater. MG Motors har ligesom mange af mine andre kunder valgt at prioritere video marketing som en fast del af deres marketing investering fordi de tror på langvarige resultater. Indtil videre har samarbejdet lykkes med følgende: amarbejdet er stadig i gang og vi har opnået nogle rigtig flotte resultater. MG Motors har ligesom mange af mine andre kunde:

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.