Vis din stand frem på en ny måde

Sæt fokus på interviews fra deltagere og en masse video fra højdepunkter.

Messefilm

En Messefilm er, ikke overraskende, en film optaget på en messe. Den klassiske messefilm indeholder interviews fra deltagere og videoklips med højdepunkter fra eventet. Denne filmtype er anvendelig både for organisationer der afholder messer og for deltagere ved messer.

Det er ofte en god idé at få lavet film i forbindelse med messer, fordi I er der af en bestemt årsag, der er relevant for jeres kunder eller samarbejdspartnere. Messeomgivelserne er gode til visuelt og stemningsmæssigt at sætte streg under, hvad der sker I jeres virksomhed, og hvad I har at byde på.

En Speedy på messen

Hvis messen foregår i Silkeborg eller Aarhus, kan jeg anbefale at gøre brug af vores produkt “Speedy” til 2.999 kr. Med en Speedy kan du få en video-opdatering fra messen op på relevante sider med det samme. I kan også bestille en række Speedy’s, hvis I ønsker flere hurtige og effektive videoopdateringer fra messen.

Opbygning af en Messefilm

En messefilm kan sættes sammen på rigtig mange måder, men den klassiske måde at gå til den, er at jeg kommer og filmer løs ved jeres stand, mens messen står på. Alternativt kan man vinkle den med kundeinterviews eller  I taler om jeres tilstedeværelse på messen.

Sådan bruger du en Messefilm

Du kan bruge en messefilm på mange måder, og jeg anbefaler altid at man bruger den imens, man står på messen for at gøre opmærksom på sig selv og så ens kunder ved at man der tilstede. Derudover kan en messefilm bruges i forbindelse med næste år, hvis du deltager der – både før, under og efter, som en måde at fortælle dine kunder, at du vil stå der, og at de bør kigge forbi.

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Udnytter du dine muligheder optimalt?

Lad mig hjælpe. Jeg har stor erfaring med både B2B og B2C på såvel det strategiske som eksekverende niveau. Vi kan altid starte med en uforpligtende snak om dine udfordringer.

Skal vi tales ved?

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.