Kunstneren fik lov at sætte
ord på sin udstilling gennem video

Videotype
Video ads
Web
kunsthalaarhus.dk

I starten af marts i 2021 indledte vi vores faste, gode samarbejde med Kunsthal Aarhus, som  allerede var forholdsvis veletableret, men ambitionerne om at nå bredere ud var bestemt ikke til at tage fejl af. Med en masse organiske besøgende om måneden som udgangspunkt formåede vi i fællesskab at løfte dette tal og lave en+35% forøgelse af dette via strategiske video i en hård branche med mange aktører og giganter. 

Scope

Kunsthal Aarhus havde allerede et pænt besøgstal, men sulten efter endnu flere var stor samtidig med, at det gerne vil forsøge at digitalisere deres udstillinger endnu mere. Målsætningen var at erobre mere organisk trafik. Kunsthal Aarhus valgte min klippekortsløsning. På denne måde kunne den marketingansvarlige bestille, når det passede ind i den hektiske hverdag uden at bruge tid og ressourcer på tung administration og forhandling. Løsningen var baseret på en fast pris og levering inden for 1-3 hverdage, ligesom at samme person stod for kontakt og eksekvering.

Udover den øgede trafik og mere salg var hensigten, at vi skulle ramme en bred vifte af kunder, men også at overbevise dem om, at MG’s biler er på niveau på mange andre gode bilmærker, hvilket opnås ved at besvare ofte stillede spørgsmål, lave produktgennemgange samt promovere produktet.

Resultatet

Resultaterne taler sit tydelige sprog. Kunasthal Aarhus har i dag markant flere besøgende, ligesom at man har formået at erobre flere følgere på sociale medier, hvor konkurrencen er benhård, og det er svært at tjene penge.

Den foreløbige status på samarbejdet, der fortsætter ufortrødent, lyder således 10x mere trafik til hjemmesiden gennem sociale medier og google ads samt +35% flere besøgende på selve Kunsthal Aarhus, som følge af videotiltaget

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.