Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Hvad siger mine
kunder om samarbejdet?

Gennem Vedio arbejder jeg hver dag på at gøre mine kunder tilfredse og glade for mit udførte arbejde. Da det altid er nemt at påstå, så vil jeg lade mine kunder sige det for mig. Jeg sætter stor pris på de kundeudtalelser, som jeg løbende modtager fra mine kunder.

Godt samarbejde

Jeg har haft et rigtigt godt samarbejde Casper tog Vedio. Casper har været meget proaktiv og var generelt rigtig godt inde i vores forretning og hvad vi gerne ville have hele vejen igennem.

Kasper Bygballe

Indehaver JuiceStop

Meget tilfreds

Casper har optrådt MEGET professionelt og været dygtig til at møde os i øjenhøjde. Såvel i forhold til rådgivning før samarbejdet blev sat igang, som dialog og selvstændig håndtering af projektet og problemløsning undervejs. Kvalitetsmæssigt har samarbejdet været af et højt niveau.

Marina Overbye

CMO, Intempus

Great results!

So we at the Dell HQ contacted Casper through one of our partners as we wanted him to help with a testimonial from one of our danish clients – and we have been pleased with the result. Despite time differences between Denmark and the USA, the whole process has been enormously easy and hassle-free. Casper managed to ask the right questions so we got a video that fit our desires.

Cheryl Chapman

Marketing Manager, Dell Technologies

Virkelig effektiv

Vi havde høje målsætninger om at markedsføre vores produkter og give noget værdi i form at vejledning i brugen af vores produkter, og i den forbindelse var det rigtig vigtigt, at vi havde en partner, som kunne se helheden i de tiltag, som vi gjorde. I samarbejde med Casper fik vi lavet en lang række korte videoer samt reklamefilm, som skulle bruges på vores sociale medier. Og det har bare fungeret rigtig godt! 

Claus Nissen

Medejer, HH Simonsen

Meget agilt!

Det har været rigtig godt at arbejde sammen med Casper. Samarbejdet har været enormt agilt, og han sporede sig hurtigt ind på, hvor vi gerne ville hen – og  resultaterne har været enorm positive. Så er video marketing er fortsat noget, vi kommer til at investere i. 

Nicolai G. Andersen

CMO, Speedline

Enorm godt

Vi har hos Winefamly samarbejdet med Casper igennem lang tid. På trods af, at vi har prøvet mange andre videofolk, så har Casper formået at ramme lige det, som vi har efterspurgt. Hans tilgang til os har været rigtig god og vi har endda fundet en løsning, som har sparet os penge samtidig med at de videoer, som vi har fået, har kunne generere en masse vækst for os.

Thomas Pedersen

Indehaver, Winefamly

Meget fleksibel

Hos Jack&Jones arbejder vi et miljø som er visuelt stærkt og nogle gange går det rigtig hurtigt med det materiale, som vi skal bruge. Og det har Casper formået at løse rigtig professionelt. Vi har brugt ham mange gange efterhånden i forbindelse med markedsføringsmateriale, og vi er super tilfredse!

Anders Rægaard

CMO, Jack&Jones

Professionelt

Hos Rindom Kost & Motion skulle gøre noget mere effektivt med vores markedsføring og derfor tog jeg kontakt til Casper, som lynhurtigt formåede at sætte os ind i vores forretning og finde de steder, hvor video kunne være med til at skabe vækst. Vi har derfor startet et fast samarbejde med Casper, som hjælper os med vores video markedsføring hver måned – og det er vi er meget glade for. 

Allan Rindom

Indehaver, Rindom Kost & Motion

Stærk partner

Vi har hos AQUA i Silkeborg brug Casper af flere omgange, og har været meget tilfreds med det. Han fungerer som en god partner, som kan sætte sig ind i vores forretning og se de muligheder, som der er med video, for at flytte os.

Ditte Jensen

Marketingansvarlig, AQUA

Meget positivt!

Vi har brugt Casper i forbindelse med markedsføring af vores sommerkurser, og det har bare været rigtig godt. Han formående at fange essensen af det vi kan tilbyde og formidle det gennem video.

Ditte Marie Christensen

Kommunikationsmedarbejder,
Vestjyllands højskole

Rigtig godt

Vi har brugt Casper i forbindelse med en casevideo hos en af vores brugere, og vi har været meget glade for resultatet – og vi kommer helt sikkert til at bruge Casper igen!

Jonas Damsgaard

Marketing Manager, Liva Healthcare

Gode resultater!

Vi er meget tilfredse med den professionelle tilgang, og vi er tilfredse med at få overblik over, hvad der virker med video – særligt nogle konkrete redskaber, som vi selv kan bruge også. Vi har været positivt stemte, og det har været godt, at der er sat fokus på video marketing – og hvad netop denne type markedsføring kan. 

Victor Ipsen

Marketing Manager, team.blue

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.