Indhent et tilbud her

Kontakt os i dag få et
tilbud allerede i morgen

Udfyld formularen herunder, så vi bedst kan hjælpe jer. Ud fra jeres informationer kan vi sammensætte et tilbud og tilrettelægge produktionen efter jeres behov og ønsker.
Tilbuddet er selvfølgelig uforpligtende.

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i min varetægt. Jeg lover at passe godt på dem. Læs mine betingelser her.

Kig også gerne forbi mit kontor i Silkeborg.

Så giver jeg dejlig en varm kop kaffe, viser dig mit nyeste grej og et billede af mine børn. Jeg bliver så glad for at få besøg, uanset om du bare vil se, hvor jeg bor, eller du kommer for at få sparring eller for at snakke om et nyt projekt.

Kontoret har åbent fra kl. 09.00-16.30 mandag til torsdag og fredag fra kl. 09.00-13.30 – hvis jeg altså ikke er ude og lave fede videoer! Ellers møder jeg gerne ind før, eller går senere hjem, hvis det passer bedst ind i din kalender.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Og hvis ikke du fik udfyldt formularen ovenover, så kan du nå det endnu – du er også meget velkommen til at kontakte mig på telefon eller mail, så vi sammen kan få kigget på, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed med video.

+45 31 58 12 34

casper@vedio.dk

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.