Kontakt mig

Jeg tager udgangspunkt i din forretning. Jeg ser på jeres nuværende situation – hvordan tager vi den nuværende omsætning – eller størrelse – til det næste niveau?

Skal vi tage en snak om dit næste projekt?

Jeg er altid klar til at tage en snak om fremtidige projekter, ideer der skal føres ud i livet, eller andet. Udfyld felterne i højre side og så vender jeg tilbage indenfor 24 timer, så vi kan finde ud af hvad næste step vil være i forhold til netop dit projekt.

Du er også velkommen til at kontakt mig på tlf. 31581234 eller på mail casper@vedio.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig 😊

Med venlig hilsen,
Casper H. Christensen

Ofte stillede spørgsmål

 Alle samarbejder er forskellige. Der er forskel på om jeg aktivt er med helt fra starten – om der først skal lægges en strategi, eller om det er sparring på jeres videoindsats. Jeg har ikke faste kasse løsninger og alle aftaler laves individuelt.

 Jeg vil aldrig love en hvis procentdel i vækst. Du får 10 års erfaringen indenfor videomarkedsføring. Du får alt min viden og faglighed, og jeg vil aldrig tage en case jeg ikke tror på jeg kan skalere eller flytte til et højere niveau.

 En af grundene til at jeg startede vedio i tidernes morgen var at gøre videomarkedsføring tilgængeligt for alle. Jeg vil med andre ord lære alle hvad jeg ved – også dem der lige er begyndt med deres virksomhed og gerne vil få deres budskab fortalt. Jeg modtager mange mails  med spørgsmål indenfor video sektoren, og jeg kan derfor ikke tilbyde at hjælpe alle på min vej, jeg forsøger at svare når der er tid, ellers håber jeg mine  guides og videoer kan være et step på vejen.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.