4

Kom tættere på dine mål med video

Jeg har fået lavet en video! Men – hvad nu … ?!


Video er overraskende ikke noget, som man bare lige gør. Du bliver nødt til at sikre, at folk nemt kan finde, se og dele din video online – ellers er alt dit hårde arbejde forgæves. Heldigvis er det nemt at gøre noget ved, hvis man har en god plan. Nedenfor er der nogle vigtige trin for at maksimere din videos succesrate.

Brug de sociale medier


Det første du altid bør gøre, er at tjekke dine sociale medieplatforme! Der er virkelig ingen vej udenom det. Facebook konkurrerer med Youtube som en af ​​de mest populære videodistributionskanaler, og de har gjort det utroligt let og tilgængelig med værktøjer til at like og dele. Ligesom Twitter når disse mediaplatformer ud til et stort og bredt publikum.

Kortere videoer kan let øge din online synlighed på disse populære visuelle platforme. Twitter tillader f.eks. Videoer i op til 30 sekunder. Hvis du vil nå et yngre publikum, vil Snapchat og Instagram gøre tricket. Snapchat tillader videoer op til 10 sekunder.  Instagram tillader videoer på 1 minut. Sociale medier udvikler sig hele tiden og måden man arbejder med dem, så sørg for at holde dig opdateret

Dine mobile enheder


Optimer din video til mobile enheder – altså som i at formatere dem rigtigt. I løbet af de sidste år er antallet af mobilvideovisninger vokset voldsomt. Indtil videre er mere end 50% af YouTubes ‘visninger på mobile enheder. Og det ser ud til, at den vækst kun bliver større. Tendenser som 360 ° -videoer, autoplay-funktion eller lodrette videoer er i fuld vækst.
Sociale medier har apps tilgængelige til smartphones, der automatisk afspiller dine videoer, så det er en kæmpe fordel. Men sørg for, at videoer på dit websted også nemt kan ses og deles på mobile enheder.

Sørg altid for din hjemmeside


Det vigtigste online medie til at placere din video er din egen hjemmeside. Undersøgelser har vist, at folk bruger 2 minutter mere på et websted, når der er video involveret. Folk får et første indtryk af din virksomhed på din startside. Det er præcis det sted, hvor du vil have den ekstra online opmærksomhed. Hvis du uploader din video på eksterne videoplatforme, skal du altid linke tilbage til din startside i videobeskrivelsen. På den måde kan de blive endnu mere interesseret i dit brand.

Brug tid på videoSEO


Optimer SEO for din video. Uanset hvor sjov eller informativ din video måtte være, hjælper det ikke rigtig noget, hvis dit publikum ikke kan finde den, og så bliver det svært at nå det fulde potentiale. Giv din video en kort og fængende titel, og brug nøgleord i din beskrivelse. Tænk på de nøgleord, dit publikum ofte skriver i online søgemaskiner – brug dem derefter i din titel og videobeskrivelse.

Husk altid på målet


Mål din videos ydeevne og vær konsekvent omkring det. Selvom du måske har tænkt på en detaljeret strategi, før du lagde din video op, er det vigtigt at holde øje med den opmærksomhed den før samt frafaldsprocenten – og så hele tiden justere din strategi i overensstemmelse med det.  Der er en masse værktøjer som Wistia, Hubspot eller Google Analytics, der kan hjælpe dig. Vimeo har også et brugervenligt værktøj til at indsamle din personlige statistik. Når du har styr på disse analyser er det virkelig enkelt at arbejde med, og det giver dig alle de oplysninger, du har brug for til at optimere og justere din video marketingstrategi.

Læs andre indlæg

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Skal jeg hjælpe dig?

Vi kan altid starte med en uforpligtende snak over mail, telefon eller på et fysisk møde. Her taler dine udfordringer og ønsker igennem og i fællesskab får identificeret de oplagte video marketing tiltag til din virksomhed.

Giv Casper et kald eller send ham en mail, og så tager vi den derfra. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.