Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Kundeudtalelse gav et
godt hverdagsindblik

Videotype
Testimonialvideo
Web
kia.dk

Kia Danmark tilbyder flotte designs, inspirerende teknologi og meget mere end bare fra A til B. Og de har gennem tiden givet mange gode grunde til at købe en af deres biler på det seneste, har været gennem en ordenligt overhaling hvad angår branding. 

Scope

En del af strategien hos Kia Danmark har været at dele gode kunderoplevelser, og få et indblik i hvordan deres kunder bruger deres biler forskelligt i hverdagen, for at kunne inspirerer andre potentielle kunder. Derfor tog vi fat i en række kunder som passede ind i den brede målgruppe. Vi besøgte dem og de viste og fortalte os om deres bil.

Resultatet

Testimonialvideoer bliver generelt taget rigtig god imod, fordi det er indhold, som andre kan relatere til. Det er rigtige personer, som fortæller deres historie uden det bliver sælgende. Derfor har Kia Danmark også oplevet flotte resultater med mange visninger og stort engagement på den her video, samt de andre i serien.

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.