Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Content til branding på
hjemmeside og sociale medier

Videotype
Reklamevideo
Web
kia.dk

Bilgiganten tager sin rolle alvorligt, og viser derfor den ærlige vej i en branche der er kendt for at udelede meget. Den ærlige tilgang er et nyt omdrejningspunktet hos Kia Danmark, som forsøger at imødekomme kunderne i øjenhøjde og sælge produkterne, dér hvor behovet i virkeligheden er.

Scope

Kia Danmark fik produceret denne reklamevideo, som en del af videostrategien, hvor de gerne vile styrke deres brand med visuelt content. Deres ProCeed GT var lige kommet på markedet, og derfor optog jeg en video med den, som kunne bruges på website og sociale medier samt annoncering.

Resultatet

Kia Danmark har brugt videoen forskellige steder – og særligt de lokale bilforhandlere har kunne bruge den i forbindelse med deres branding. Det har uden tvivl styrket det overordnet brand og givet trafik fra de sociale medier.

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.