Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Video af lækkert juice
til annoncering på sociale medier

Videotype
Reklamevideo
Web
Juicestop.dk

Virksomheden har siden 2010 leveret juice og sandwhicegs til hele Aarhus og rider på den bæredygtige bølge som et resultat af stigningen i antallet af danskere, der ønsker et sundere måltid. Restaurantbranchen er benhård, men JuiceStop har formået at finde sin plads i en grøn niche med fokus på convenience og konkurrencedygtige priser.

Scope

JuiceStop kontaktede mig da de ønskede at øge trafikken på deres hjemmeside og dermed få flere kunder i butikken. De havde tidligere prøvet med andre marketing tiltag, men kunne godt tænke sig, at det blev mere visuelt og helst gennem video. Derfor foreslog jeg en række korte, video ads som gennem annoncering på sociale meder hurtigt kunne sparke det hele igang. 

Resultatet

JuiceStop er en væksthistorie, som understreger, at forbrugerne efterspørger sundere alternativer – og er klar til at betale for det. Jeg har sammen med stifteren formået at lægge fundamentet for en virksomhed, der kan spille op til dans med de helt tunge spillere med video marketing, særligt på sociale medier og Google ads, hvor jeg har kunnet notere os nedenstående fremgang på +200% mere trafik til hjemmeside gennem sociale medier samt +18% mere i omsætning i forretningen 

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.