Video skabte mere fokus på
take-away og øgede salget

Videotype
Reklamevideo
Web
Juicestop.dk

Virksomheden har siden 2010 leveret juice og sandwiches til hele Aarhus og rider på den bæredygtige bølge som et resultat af stigningen i antallet af danskere, der ønsker et sundere måltid. Restaurantbranchen er benhård, men JuiceStop har formået at finde sin plads i en grøn niche med fokus på convenience og konkurrencedygtige priser.

Scope

JuiceStop kontaktede mig da de ønskede at øge trafikken på deres hjemmeside og dermed få flere kunder i butikken. De havde tidligere prøvet med andre marketing tiltag, men kunne godt tænke sig, at det blev mere visuelt og helst gennem video. Derfor foreslog jeg en række korte, video ads som gennem annoncering på sociale meder hurtigt kunne sparke det hele igang. 

Resultatet

JuiceStop er en væksthistorie, som understreger, at forbrugerne efterspørger sundere alternativer – og er klar til at betale for det. Jeg har sammen med stifteren formået at lægge fundamentet for en virksomhed, der kan spille op til dans med de helt tunge spillere med video marketing, særligt på sociale medier og Google ads, hvor jeg har kunnet notere os nedenstående fremgang på +200% mere trafik til hjemmeside gennem sociale medier samt +18% mere i omsætning i forretningen 

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.