Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Video hentede +1 million
visninger på sociale medier

Videotype
Reklamevideo
Web
jackjones.com

Jack & Jones kræver nok ikke den helt store præsentation, da de fleste formentlig har stiftet bekendskab med dem tidligere der deres mere end 1000 butikker på verdensplan, som sælger tøj af samme navn.

Scope

I forbindelse med Jack & Jones sociale medier og fysiske tilstedeværelse i butikkerne ønskede de at få lavet en ny reklamevideo med deres nye polo kollektion. For Jack & Jones er det vigtigt, at der er en rød tråd igennem deres visuelle identitet uanset hvor det bliver brugt og derfor havde jeg også det med i min planlægning af optagelserne. Vi hyrede en række modellers om I et studie skulle stå med tøjet på, mens de bevægede sig. 

Resultatet

Resultat på de fysiske butikker kan ikke rigtig måles, udover at det som altid gav et flot helhedsintryk af butikken, mens der på de sociale medier var mere salg gennem samt +1 million visninger.

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.