Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Video ads gav +1 million visninger på de sociale medier

+ 0 x
mere salg
+ 0 mio.
nye visninger

Jack & Jones kræver nok ikke den helt store præsentation, da de fleste formentlig har stiftet bekendskab med dem tidligere der deres mere end 1000 butikker på verdensplan, som sælger tøj af samme navn.

Approach

Som sagt så var Jack & Jones allerede kendt i Danmark, men ambitionerne var stadig store og mere salg var fortsat på dagsordenen, hvorfor der skulle laves video ads til annoncering på  de sociale medier på tværs af de mange sprog. Der er konstant fart på hos Jack&Jones, og derfor er min klippekortsløsning vigtig for dem, da hver eneste opgave på den måde går hurtigere igennem, hvilket er alfa og omega, når man fra dag til dag laver nye annoncer, ændrer og gør ved på tværs af flere sprog.

Video Ad

For at fange potentielle købere, lavede jeg en video ad med formål at den skulle bruges øverst i tragten gennem annoncering på sociale medier.

Video Ad

På det nordiske marked hvor der skulle lanceres en ny premium kollektion blev der lavet en video ad som passede godt hertil, og som skulle skubbes ud gennem de sociale medier og google ads.

Video Ad

I forbindelse med sommerkollektionen lavede vi en video ad i Spanien i foråret, for at fange stemningen af sommer. Videoen skulle bruges til annoncering på de sociale medier og google ads.

Testimonial

Denne video er lidt et sidestykke til det andet, da Jack&Jones ønskede at promovere deres interne uddannelsesforløb for butiksejere og ansatte i Tyskland.

Resultat

Mit samarbejde med Jack&Jones er gået rigtig godt, og vi har opnået fritte resultater på både de indholdsmæssige opgaver, men også gennem Facebook og Instagram-annonering.

Resultat indtil videre:

  • +5x mere salg gennem sociale medier
  • +1 million nye visninger gennem sociale medier og google ads

Research & Indsigt

til at starte med undersøgte jeg markedet og Jack&Jones konkurrenter for at kunne tappe ind i et content gab.

Kreative Anbefaling

Her kom jeg med indspark til, hvordan koncept og videotype kunne strikkes sammen, så det ramte målgruppen effektivt.

Kampagne Planlægning

Og sidst hjælp jeg med at planlægge deres videokapagne på tværs af deres digitale kanaler.

Skal jeg også hjælpe dig?

Så kontakt mig og find ud af, hvordan video kan gøre en forskel for din forretning.