Mere fokus på produkt-
features gennem video

Videotype
Produktvideo
Web
Isuzu.dk

ISUZU Motors blev grundlagt i 1922 og er dermed den ældste producent af varebiler i Japan. Organisationen er samtidig en af verdens største producenter af erhvervskøretøjer med mange års dedikation til at producere pålidelige arbejdskøretøjer, der matcher de skiftende globale standarder ISUZU Danmark ønskede at skabe mere opmærksomhed om deres biler som en skridt mod at få større andele af markedet for pickup trucks i Danmark. En stor del af dette ønske var at blive mere visuelle omkring deres forskellige bilmodeller, og hvilke forskelige funktioner de indeholdte. Derfor kontaktede de Vedio for at høre, hvordan vi tænkte, at video kunne være en effektiv løsning på dette.

Scope

Isuzu kontaktede mig fordi de manglede noget materiale, som de kunne vise potentielle kunder på messer og hos deres forhandlere. De ønskede at tage en håndfuld biler med ud i en grusgrav, for at vise de forskellige funktioner, som bilerne kunne i forskellige situationer. 

Resultatet

Jeg fik produceret 5 forskellige videoer, som kunne bruges i forbindelse med de forskellige modeller. Videoerne blev brugt som planlagt, og det gav et lag mere til deres fysiske såvel som digitale tilstedeværelse.

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.