Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

SiFi-video gav større
engagement på sociale medier

Videotype
Reklamevideo
Web
intempus.dk

Hos Intempus elsker detimeregistrering og ved om nogen, at digital timeregistrering er et værktøj, der ikke bare gøre arbejdsdagen lettere at for medarbejdere såvel som virksomheds ejere, men som også skaber tryghed, pålidelighed og sikker data. Hver dag ser de, hvilken værdi timeregistrering skaber for små som store virksomheder, og det er den forskel, som driver dem.

Fremgangsmåde

Intempus rakte ud fordi de gerne ville udfordres på deres markedsføring og ønskede at gøre det mere visuelt. I forbindelse med lanceringen af en ny feature på deres platform, ville de gerne formidle budskabet herom gennem video, og det skulle ikke være kedeligt! Holdet bag har en eller anden svaghed for SiFi og det futuriske univers, så derfor måtte videoen gerne være lidt derhen ad. Jeg hjalp dem med at finde frem til ideen, planlægge og eksekvere optagelserne, og så var vi ligesom igang. 

Resultatet

Videoen kom til at indeholde alle de elementer, som holdet bag Intempus havde turde håbe på. Som de selv sagde mange gange undervejs, så turde de slet ikke tænke på, hvad der kom ud af det – men ganske heldigt, så blev resultatet rigtig godt, synes de, og det blev taget rigtig godt imod på de sociale medier, hvor indholdet nåede stort engagement med mange visninger. 

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.