Sjov video satte ekstra fokus
på nye features på platformen

Videotype
Reklamevideo
Web
intempus.dk
Hos Intempus elsker detimeregistrering og ved om nogen, at digital timeregistrering er et værktøj, der ikke bare gøre arbejdsdagen lettere at for medarbejdere såvel som virksomheds ejere, men som også skaber tryghed, pålidelighed og sikker data. Hver dag ser de, hvilken værdi timeregistrering skaber for små som store virksomheder, og det er den forskel, som driver dem.

Scope

Intempus rakte ud fordi de gerne ville udfordres på deres markedsføring og ønskede at gøre det mere visuelt. I forbindelse med lanceringen af en ny feature på deres platform, ville de gerne formidle budskabet herom gennem video, og det skulle ikke være kedeligt!

Resultatet

Videoen blev taget godt imod på de sociale medier – både betalt og organisk. Der er ingen tvivl om, at det øgede fokus på produkterne, samt et humoristisk tvist, ha været med til at øge trafikken til websiden, samt genereret flere leads.

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.