Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Sjov video satte ekstra fokus
på nye features på platformen

Videotype
Reklamevideo
Web
intempus.dk

Liva Healthcare producerer og forhandler stilfulde smykker, der kombinerer en lethed med tonsvis af personlighed. Brandet blev grundlagt af iværksætter Marie Rantzau i 2012 og har siden vundet utallige hjerter i hele Skandinavien for sine klassiske, yndefulde styles og design. Der er dog hård kamp om kunderne på smykke- og accessoriemarkedet, hvor det ikke er nok “bare” at have et kvalitetsprodukt. De rigtige mennesker skal også se det.

Scope

Bilmærket MG Motors  så dagens lys i 1924, og siden har der været fart på, hvor de har oplevet mere eller mindre vækst hvert år. I forbindelse med mærket lancering i Danmark skulle vokseværket fortsætte, og derfor fik jeg til opgave at hjælpe dem med at lave en video marketing strategi så vi kunne trække mere trafik og skabe mere salg på det danske marked.

Udover den øgede trafik og mere salg var hensigten, at vi skulle ramme en bred vifte af kunder, men også at overbevise dem om, at MG’s biler er på niveau på mange andre gode bilmærker, hvilket opnås ved at besvare ofte stillede spørgsmål, lave produktgennemgange samt promovere produktet.

Resultatet

Med en stærk videostragei blev der opnået rigtig fine resultater på både de indholdsmæssige opgaver, men også gennem  Facebook og Instagram-annonering. +47% øget engagement på de sociale medier samt +10k flere visninger gennem de sociale medier

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.