Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Præsentation af nye feature
skulle trække nye kunder til

Videotype
Produktvideo
Web
intempus.dk

Hos Intempus elsker detimeregistrering og ved om nogen, at digital timeregistrering er et værktøj, der ikke bare gøre arbejdsdagen lettere at for medarbejdere såvel som virksomheds ejere, men som også skaber tryghed, pålidelighed og sikker data. Hver dag ser de, hvilken værdi timeregistrering skaber for små som store virksomheder, og det er den forskel, som driver dem.

Scope

Intempus ville gerne have lavet en række videoer af deres digitale produkter, som de både kunne bruge som annoncering til potentielle kunder, samt vejledning til deres eksisterende kunder. Derfor kastede vi os ud i en lang række korte informationsvideoer, som kunne “sælge” produktet, samt en række lidt længere videoer, som kunne bruges til vejledning, som Intempus ellers sad med manuelt. Dermed kunne de spare en masse arbejdstimer. 

Resultatet

Intempus oplevede et større engagement på deres annoncering med disse korte informationsvideoer, og interaktionsfrekvensen var over 42%, hvilket må siges at være flot på den type videoer. 

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.