Præsentation af nye feature
skulle trække nye kunder til

Videotype
Produktvideo
Web
intempus.dk

Hos Intempus elsker detimeregistrering og ved om nogen, at digital timeregistrering er et værktøj, der ikke bare gøre arbejdsdagen lettere at for medarbejdere såvel som virksomheds ejere, men som også skaber tryghed, pålidelighed og sikker data. Hver dag ser de, hvilken værdi timeregistrering skaber for små som store virksomheder, og det er den forskel, som driver dem.

Scope

Intempus ville gerne have lavet en række videoer af deres digitale produkter, som de både kunne bruge som annoncering til potentielle kunder, samt vejledning til deres eksisterende kunder. Derfor kastede vi os ud i en lang række korte informationsvideoer, som kunne “sælge” produktet, samt en række lidt længere videoer, som kunne bruges til vejledning, som Intempus ellers sad med manuelt. Dermed kunne de spare en masse arbejdstimer. 

Resultatet

Intempus oplevede et større engagement på deres annoncering med disse korte informationsvideoer, og interaktionsfrekvensen var over 42%, hvilket må siges at være flot på den type videoer. 

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.