God stemning og lækkert musik
skal få flere tilmeldte næste år

Videotype
Reklamevideo
Web
ikastmusikliv.dk

Ikast Musikliv er en årlig byfest mere end det er en musikfestival. Ikasts indbyggere kommer og fejre en festlig dag sammen med et bragt af en fest med en masse godt musik, mad og drikke.

Scope

Arrangørene og bestyrelsen bag Ikast Musikliv ønskede at der skulle ske noget visuelt ift., deres markedsføring af musikfestivallen. Derfor tog de kontakt til mig for at få hjælp til den del. Det har drejet sig om video til deres hjemmeside, video til annoncering på sociale medier; her både ift. forskellige tilbud, men også annoncements af artister m.m., og sidst men ikke mindst en eventvideo, som kan bruges til næste års festival, men også som et fedt tilbagekig på hvor festligt det har våret i år.

Resultatet

Samarbejdet har nu kørt i 3 år, og resultatet har hvert eneste år været at biletterne har været fuldstændig udsolgte, og folk har skrevet sig på venteliste – derudover har vi gjort en indsats for at der blev solgt mere inde på pladsen, og det har resulteret i, at musikfestivalen er kommet ud med et endnu større overskud de seneste år, end tidligere. 

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.