6

Gode grunde til at bruge video

Du har nok opdaget at der overalt omkring investeres stærkt i video. Og grunden til du læser med her, er muligvis, at du selv er nået til den konklusion, at du gerne vil igang med at bruge video selv. Men noget holder dig måske tilbage… det kan være, at du tror, at dit produkt bare ikke er spændende nok til video?  At video ikke er særlig effektivt til B2B? Eller er du bekymret for kompleksiteten og omkostningerne ved at implementere video i din marketingstrategi?

Nonsens! Video kan få dit produkt til at skinne, uanset hvad det er. Her er hvorfor:

Mennesker er visuelle væsner


Vores hjerne elsker billeder – og sådan har det altid været.  Den gennemsnitlige hjerne behandler video meget hurtigere end tekst (dog sandsynligvis ikke 60.000 gange hurtigere, som det ofte hævdes).

Doven som hjernen til tider  jo kan være, foretrækker den information, der er let at fordøje og fortolke. Derfor nyder vi at se billeder og video.

Alle gør det – også dig selv!


Ifølge en undersøgelse som Forbes lavede sidste år i, så ser 75% af medarbejdere video på deres arbejde. Videoer er ikke mindre end 12 gange mere tilbøjelige til at blive set, end artikler skal læses.

70% af marketingfolk producerer video og ser større engagement og ROI som et resultat. Video tiltrækker tre gange flere indgående links end tekst, fortæller SEOmoz.

Video bliver nemmere husket


Når vi hører information, vil vi huske omkring 10% af det, der siges tre dage senere. Når der tilføjes relevante billeder dertil, stiger dette op til 65%. Dette er en af de ting, der gør explainervideoer så værdifulde.

Video er følelsesladet


Video får os til at føle alle følelser. Det kan bevæge os; få os til at grine eller græde. Det kan motivere os til at rejse os fra vores flade bagdele og gøre noget. Det kan menneskeliggøre dit brand og skabe en tæt forhold til din kunde.

Uanset om du sælger græsslåmaskiner eller matematikundervisning, er der altid en måde at fortælle en historie, der får folk til hoppe med på rejsen.

Lavet til at måle


Video er det perfekte medium til analyse og måling. I modsætning til tekst er analyse og måling af komplekse metrics forholdsvist let at arbejde med. Afvisningspunktet, hvilket betyder det punkt, hvor en bruger holder op med at se din video, fortæller dig nøjagtigt, hvad der er galt med dit indhold. Studér det og optimer fremadrettet.

Bedre SEO


Google har altid forbrugeren i tankerne. Da vi alle begyndte at bruge vores smartphones til at søge online, svarede Google med en SEO-opdatering, der skubbede dig et en par rækker  ned af rangstigen, hvis dit websted ikke var mobilvenligt.

Tilsvarende favoriserer Google nu websteder med video, hvilket Google siger øger chancerne for at komme på forsiden 53 gange.

Hvis disse seks punkter endnu ikke har fået dig overbevist, skal du overveje dette: I 2022 vil 90% af al internettrafik være videoindhold – så måske er det tid til at springe med på vognen!

Og hvis du ikke er helt sikker på, hvordan du starter på din første video, så kontakt mig, så hjælper jeg dig igang.

Læs andre indlæg

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Skal jeg hjælpe dig?

Vi kan altid starte med en uforpligtende snak over mail, telefon eller på et fysisk møde. Her taler dine udfordringer og ønsker igennem og i fællesskab får identificeret de oplagte video marketing tiltag til din virksomhed.

Giv Casper et kald eller send ham en mail, og så tager vi den derfra. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.