2

Kom igang med videomarkedsføring

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan det er have småbørn, som spørger dig, hvorfor tingene er som de er, og det er mindst 500 gange om dagen – men de har fat i noget her. At spørge sig selv ’hvorfor’ er en af de vigtigste ting at gøre, når det kommer til at tage beslutninger, og det er ingen undtagelse med videomarkedsføring.

Derfor har jeg lavet en lille selvhjælpsvejledning til dig, som netop har besluttet sig for at lave en video og som formentligt sidder med en masse spørgsmål.

Før du går igang med din video, så stop lige op og spørg dig selv og spørg, hvad formålet med din video er? Det lyder rimelig simpelt, men det er faktisk sværere end du tror. Jeg giver dig her tre punkter, som jeg synes, at du bør overveje, når du definere din videoplan.

Hvilket problem løser videoen?


Vi beklager allerede på forhånd, at vi bruger denne super-duper-kliché agtige sætning, men du skal skabe værdi for din kunde. Din video skal være svaret på det spørgsmål eller problemstilling, som de måtte sidde med. Denne lillebitte mikro vejledning hjælper for eksempel folk, der ønsker at lave videoindhold, men som ikke ved, hvor de skal starte. Måske kunne din video vise folk, hvordan man skifter dæk. Eller forklare, hvordan vi kunne leve i en verden, hvor alt transport kun foregik med hoverboards. Under alle omstændigheder, så lad være med at lave en video om det sidste.

Hvad er hovedbudskabet?


Keep it simple! Oversat på godt dansk, så skal du finde den simple løsning på et specifikt problem. Du er ikke en af de der gademusikere, der spiller trompet, mens de jonglerer med sækkepiber og en lille bækken. Overvej hvilke specifikke problemer, dine kunder kan have, og så lav en video for hver problemstilling.

Hvornår er en video vellykket?


Den amerikanske forfatter, Zig Ziglar, sagde engang: “Hvis du ikke sigter mod noget, rammer du plet hver gang.” Det kan han jo som sådan have ret i, men jeg mener nu, at du kommer længere ved at sætte klare, kvantificerbare mål for dine videoprojekter.

Lad os give nogle eksempler for videomål:

  • Jeg vil have 5000 personer til at se denne video inden udgangen af 2. kvartal.

  • Jeg vil have 25 personer til at dele denne video i den første uge efter den er uploadet.

  • Jeg vil have 60 personer til at klikke ind på min hjemmeside ved udgangen af denne måned.

Spørgsmålet er bare, hvordan DU definerer dine mål?

Læs andre indlæg

Oplev Vedio’s videomarketing blog!

Vi vil gerne byde alle marketinggenier, videofans og business folk velkommen til

Hvordan kommer man igang med video?

Hvis du er forælder, ved du udmærket godt, hvordan småbørn håndtere deres

Sådan bør du tænke video, når du skal lave det

Vi har de 4 P’er; pris, produkt, place og promotion. Vi har

Skal jeg hjælpe dig?

Vi kan altid starte med en uforpligtende snak over mail, telefon eller på et fysisk møde. Her taler dine udfordringer og ønsker igennem og i fællesskab får identificeret de oplagte video marketing tiltag til din virksomhed.

Giv Casper et kald eller send ham en mail, og så tager vi den derfra. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.