Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Hvad koster det?

Her er mit bud på rigtige, realistiske beløb fra min verden

Rigtige, realistiske beløb fra min verden

Video marketing koster så meget eller så lidt, som du vil have det til at koste, og i sidst ende handler det jo om, hvad dit behov er. For mig handler priser om det rigtige match, men lad mig give dig nogle typiske eksempler herunder.

Målbevidst content creation

I stedet for at lave store reklamefilm, der koster sekscifrede beløb, har jeg valgt at fokusere på video til sociale medier og hjemmeside, hvor prisen er noget lavere. Prisen afhænger af, hvilken typevideo din virksomhed har brug for. Prisen afhænger også af, om du vil have forskellige formater, flere versioner, droneoptagelser, undertekst, grafik mv.

Annoncering på sociale medier

Opslagsrækkevidden på de sociale medier er lavere end nogensinde før, mens konkurrencen i søgemaskinerne hele tiden bliver stærkere. Derfor er det nødvendigt at benytte betalt annoncering eller annoncering på sociale medier – for at tiltrække jeres målgruppe mere effektivt, end hvad søgninger på Google og delinger på sociale medier er i stand til.

Video på abonnement

Jeg sammenligner nogle gange video på abonnement med en “turboknap” i en bil: Du skal have andre ting på plads, før du har brug for en turboknap. Men når disse ting er på plads, handler det bare om at komme fremad, og det er her et abonnement kommer ind i billedet. Jeg står for alt fra strategi- & koncept til content creation & planlægning samt rapportering & evaluering af dit videoindhold, så du er sikret de bedste resultater for dit content.

Hvor stor ROI kan du forvente
af din video marketing-indsats?

Sandheden er, at det kræver tålmodighed. Video marketing er en langsigtet investering, og det tager ofte måneder, før man kan lave en reel beregning af ROI. 

Øg annonceeffektiviteten

Video har tendens til at virke mere overbevisende, hvilket betyder, at du kan bruge det samme beløb, men få flere kundeemner/konverteringer.

Reducer Ad Spend

En dynamisk video vil forbedre dine relevansscore og give dig en lavere CPA (pris pr. anskaffelse) og CPM (pris pr. million visninger).

Forbedre brand awareness

Video kan tegne et levende billede af dit produkt eller din service som f.eks gennemgang, unboxing-videoer, udtalelser, før/efter .

En rigtig god partner!

5/5

For os har det været vigtigt at bruge en ekstern partner, er som har kunne sætte sig ind i vores forretning, vores behov og de mål, som vi gerne ville opnå – og det er Casper lykkedes rigtig godt med. Vi er meget glade for både samarbejdet og de rigtige gode resultater.

Marina Overbye

Intempus, CMO

+ 0 %

stigning i engagement

Jeg samarbejder med de sejeste virksomheder

Vil du gerne have en tilbud på din video løsning?

Lad os tale sammen, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe jer i gang med video marketing.