Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Sådan kortlægger du dine aktiviteter med video marketing

Effektiv videomarkedsføring for en virksomhed sker, når der er flere videoer, til forskellige behov brugt på forskellige måder. Jeg tror på, at alt er bedre, når det fungerer sammen. Så hvordan kan du kortlægge en videomarketingstrategi, der arbejder sammen om at skabe vækst i din virksomhed?

For mange virksomheder, der bruger videomarketing på forskellige måder på tværs af deres marketing- og salgskanaler, kan det begynde at virke som om, at der foregår en hel masse forskellige video-ting, men ingen klar idé om, hvor hvert stykke passer ind i det større billede.

Det er grunden til, at jeg som videostrateger eller videomarkedsførere anbefaler, at du tager dig tid til at oprette et kort over videomarketingaktivitet som en del af din overordnede marketingplan.

Lad mig vise dig, hvordan det her kan se ud.

Der er en specifik måde, som jeg vil have dig til at layoute dit videostrategiaktivitetskort, men du kan tilpasse det baseret på de specifikke aktiviteter, som du planlægger i din videomarketingstrategi. Aktiviteten tager et standard gittermønster her, og ned i venstre kolonne vil vi skrive de specifikke stadier af kunderejsen. I venstre side er det, vi skal skrive her, de forskellige nøglestadier af kunderejsen. Så vi vil forenkle det til bevidsthed, engagement, konvertering og fortalervirksomhed. Derefter på toppen af ​​denne matrix vil vi skrive de specifikke typer videoer, som du planlægger at implementere på tværs af hele pakken af ​​din videomarketingstrategi.

  • Producerede videoer – disse er videoer med højere budget, typisk produceret af videomarketingfirmaer
  • vlog/blog – disse er in-house producerede videoer; du kan også bruge en videoproducent til at arbejde sammen med dig om dem.
  • DIY/Stories – disse typer videoer er optaget på iPhones og videoer af historietypen såsom Instagram-historier.
  • Live – disse er livestreamede videoer.
  • 1:1 personlige videoer – disse er tilpassede videoer til en bestemt seer.

Nu er målet at tænke over, hvordan vi vil kortlægge den aktivitet baseret på, hvad de nuværende prioriteter for denne virksomhed er. Så det, jeg vil have dig til at gøre, er at tænke på at skabe indhold eller kortlægge strategien baseret på nøgleprioriteter og se på det overordnede billede af denne virksomhed. Nedenfor er et eksempel på, hvordan du vil kortlægge din videostrategi. H står for høj prioritet, M for medium prioritet og L for lav prioritet.

Afhængigt af din virksomhed, din kunderejse og de forskellige kanaler, du bruger i din videostrategi, vil du helt sikkert gerne tilpasse dit aktivitetskort, så det passer til dig.

Men når du først har designet din strategi og kortlagt den på denne måde, vil du have et fantastisk 40 tusind fods overblik over de forskellige videomarketingaktiviteter, der foregår i din virksomhed, og præcis hvor opmærksomheden og fokus skal være til enhver tid. pege på at vækste forretningen.

Jeg vil gerne vide, hvad du synes? Er aktivitetskortlægningsværktøjet noget, du vil implementere til din videostrategi? Slå en kommentar nedenfor, og lad os tale om det.

Casper H. Christensen
Casper H. Christensen

Casper H. Christensen
Video Marketing Specialist

Del denne artikel:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on telegram
Share on whatsapp

Abonner på mit nyhedsbrev

Læs mine seneste blogindlæg