Vejledning til brugen af
hårprodukter satte skub i salget

Videotype
Produktvideo
Web
hhsimonsen.dk

Hos HH Simonsen ved de, hvad en god hårdag betyder. At håret spiller en afgørende rolle for, hvordan de har det, når de ser sig selv i spejlet, siger de selv. Virksomheden er dansk og blev grundlagt i 2003 i den Sønderjyske by Skærbæk. I dag er det en af de førende brands herhjemme når det gælder hårpleje produkter og frisør artikler.

Scope

Claus fra HH Simonsen kontaktede mig, da han gerne ville lave en lang række vejledningsvideoer, som kunne vise, hvordan man kunne bruge HH Simonsens produkter til at lave forskellige hår styles. Derfor satte vi et studie op i deres lokaler, hvor forskellige modeller fik sat håret af en hår stylist fra HH Simonsen. Videoerne kunne derefter bruges organisk og betalt på de sociale medier.

Resultatet

Vores samarbejde HH Simonsen er gået rigtig godt, og vi har opnået imponerende resultater på både de indholdsmæssige opgaver, men også gennem  Facebook og Instagram-annonering. Resultat indtil videre +33% mere engagement på sociale medier samt +10x mere trafik til hjemmesiden

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.