Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

EU-projekt skulle fremhæves
overfor danske virksomheder

Videotype
Profilvideo
Web
headstart.dk

HEADSTART er et EU-støttet projekt i Aarhus kommune med fokus på hele midtjylland, hvor de hjælper virksomheder med at finde internationale kandidater til opslåede stillinger, og omvendt at trække arbejdskraft til Danmark. 

Scope

HEADSTART ønskede hjælp til løbende arbejde og indgik derfor et fast samarbejde med mig – som led i dette samarbejde skulle der laves en profilvideo, som HEADSTART kunne bruge på deres digitale kanaler, men også fysiske møder med virksomhederne, så det bedre kunne visualisere, hvordan de kan hjælpe virksomhederne med at finde international arbejdskraft. Jeg hjalp derfor HEADSTART fra idé til produktion med denne profilvideo.

Resultatet

Det er stadig svært at sige noget om, hvordan profilvideoen er blevet taget imod, da den er helt ny og først nu er taget i brug. Men man kan sige, at videoen gerne skulle være med til at frigøre noget arbejdstid fra de ansatte i HEADSTART samtidig med, at den kan besvare nogle af de spørgsmål, som virksomhederne måtte have, og give et indblik i, hvad HEADSTART er for en størrelse.

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.