Download e-bogen:
Video marketing 2021/22

Download min helt nye e-bog om videomarkedsføring og få et overblik over, hvad der virker.

DOWNLOAD DIN KOPI

Video Marketing e-bog

Mine seneste blogposts om Video Marketing har været en succes, men 2020 ændrede utvivlsomt måden, hvorpå folk bruger videoer. Derfor besluttede jeg at lave en ny opdateret version, og nu som en guide der afspejler ændringer i trends og kanaler for video marketing. Opdag det væsentlige ved videomarkedsføring i 2022 og forbliv forrest.

Uanset om du allerede har haft stor succes med videomarkedsføring, hvis du først søger at fordybe dig i denne vigtige marketingstrategi, eller selvom du har prøvet det og har været skuffet over resultaterne, er det vigtigt at bemærke disse få ting:

  • I dag foretrækker forbrugerne at lære om brands, produkter og tjenester via videoer frem for noget andet online medie.
  • Videomarkedsføring udvikler sig konstant, efterhånden som marketingfolk lærer, hvordan man bedst udnytter videoindhold.

  • En global pandemi og stigning i onlinekøb øgede forbruget af video og omdannede dens rolle fra en god tilføjelse til en nødvendighed.
Jeg giver dig her tre punkter, som jeg synes, at du bør overveje, når du definere din videoplan.

Du får her tre essentielle videotyper, der kan bruges forskelligt til at ramme din målgruppe.

Læs hvorfor video er blevet det foretrukne medie, når det gælder formidling.

Udnytter du dine muligheder optimalt?

Lad mig hjælpe. Jeg har stor erfaring med både B2B og B2C på såvel det strategiske som eksekverende niveau. Vi kan altid starte med en uforpligtende snak om dine udfordringer.

Skal vi tales ved?

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

Lad os snakke video

Udfyld venligst formularen nedenfor, og så vil jeg følge op inden for 48 timer. Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe – se mere på min kontaktside.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.