Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Videoer gav 147 % stigning af besøgende på kun to måneder

grejsdalen
Øget
medlemstal
+ 0 %
mere webtrafik

Grejsdalens Efterskole var ikke tynget af ledige elevpladser. Skolen var godt fyldt op. Men som alle forstandere ved, så er en fyldt skole ikke noget, man automatisk kan regne med, vil fortsætte. Og derfor kontaktede de mig gennem en samarbejdspartner, fordi de ønskede at give et levende forsmag på efterskolelivet. 

Approach

Grejsdalens Efterskole ønskede et bud på, hvordan man kunne give et levende forsmag på efterskolelivet samtidig med at man promoverede nogle af deres linjer på skolen. Derfor lagde jeg i samarbejde med skolen skalerbar videostrategi, der løbende kunne udbygges med nye elementer, kanaler og formater – dér hvor deres målgruppe befinder sig.

Strategien blev en Brand Story Video suppleret med en række forskellige korte videoer, som tog udgangspunkt i de forskellige linjer, som skolen tilbyder. Videoerne her kunne bruges strategiske steder i deres målgruppes købsrejse og gennem nyhedsbreve og betalt annoncering via Facebook og Instagram, som kunne skabe mere trafik til hjemmesiden. 

Brand Story Video

Med den her type video kunne vi skabe en stemning og fortælle om nogle af de værdier skolen arbejder efter samt gode oplevelser, som eleverne kunne fortælle om fra skolen.

Testimonial video

Videoen her havde udelukkende fokus på skolens e-sport linje, da det er noget som de gerne vil dyrke endnu mere i fremtiden. Derfor tog jeg en snak med læreren og en række nuværende elever.

Testimonial video

På Grejsdalens Efterskole har tendensen desværre været, at der har været alt for få drenge tilmeldt. Derfor var en del af strategien at producere en video, som specifikt kunne bruges til at ramme drenge i målgruppen.

Testimonial video

Efterskolen har altid arbejdet efter kristne værdier, men oftest er den også blevet forvekslet med en kristen efterskole, uden at være det. Derfor tog vi en snak om, hvor meget kristendom fylder på skolen.

Testimonial video

Efterskolen tilbyder også 8. klasse, og derfor var det oplagt at lave en video, som tog udgangspunkt i det, som efterfølgende kunne bruges til at vise, hvordan det er at gå i 8. klasse på Grejsdalens Efterskole.

Resultat

Vores samarbejde med Grejsdalens Efterskole er gået rigtig godt, og vi har opnået rigtig fine resultater på både de indholdsmæssige opgaver allerede efter få måneder.

Resultat indtil videre:

  • +147% mere webtrafik gennem Paid Social og Google Ads
  • Generelt øget medlemstal 

Research & Indsigt

Jeg har taget udgangspunkt i Grejsdalens Efterskoles forretning, og undersøgt deres målgruppe nøje for at finde ud af, hvad der trender hos dem.

Kortlægning af købsrejse

Da det er en målgruppe, som er over det hele og konstant følger med trendens på de sociale medier, var det vigtigt finde ud af, hvordan vi kunne ramme dem.

Kreativ Anbefaling

Videoindhold kan være rigtig mange ting, og derfor kom jeg med min anbefaling til, hvilke videotyper, som ville have størst effekt på deres målgruppe.

Skal jeg også hjælpe dig?

Så kontakt mig og find ud af, hvordan video kan gøre en forskel for din forretning.