Fokus på e-sport som ny linjefag
på efterskole gennem video

Videotype
Reklamevideo
Web
ge.dk

Grejsdalens Efterskole var ikke tynget af ledige elevpladser. Skolen var godt fyldt op. Men som alle forstandere ved, så er en fyldt skole ikke noget, man automatisk kan regne med, vil fortsætte. Og derfor kontaktede de mig gennem en samarbejdspartner, fordi de ønskede at give et levende forsmag på efterskolelivet. 

Scope

Grejsdalens Efterskole ønskede et bud på, hvordan man kunne give et levende forsmag på efterskolelivet samtidig med at man promoverede nogle af deres linjer på skolen. Derfor lagde jeg i samarbejde med skolen skalerbar videostrategi, der løbende kunne udbygges med nye elementer, kanaler og formater – dér hvor deres målgruppe befinder sig.

Resultatet

Vores samarbejde med Grejsdalens Efterskole er gået rigtig godt, og vi har opnået rigtig fine resultater på både de indholdsmæssige opgaver allerede efter få måneder. Resultat indtil videre på +147% mere webtrafik gennem Paid Social og Google Ads sant generelt øget medlemstal 

Har du spørgsmål? Eller brug for at blive inspireret?

Så tag fat i mig. Jeg er altid nysgerrig på nye videoprojekter og kan give inspiration og gode råd med på vejen. Og jeg hører også gerne om dit. 

Det her, er værd at vide

Få indsigt og viden om hacks, tips & tricks og best practice du kan bruge i din videomarkedsføring.