Man - Tors: 09:00 - 16:00 / Fre: 09:00 -15:00

Dækker hele Danmark

Fokus på e-sport som ny linjefag på efterskole gennem video

Videotype
Reklamevideo
Web
ge.dk

Grejsdalens Efterskole var ikke tynget af ledige elevpladser. Skolen var godt fyldt op. Men som alle forstandere ved, så er en fyldt skole ikke noget, man automatisk kan regne med, vil fortsætte. Og derfor kontaktede de mig gennem en samarbejdspartner, fordi de ønskede at give et levende forsmag på efterskolelivet. 

Scope

Grejsdalens Efterskole ønskede et bud på, hvordan man kunne give et levende forsmag på efterskolelivet samtidig med at man promoverede nogle af deres linjer på skolen. Derfor lagde jeg i samarbejde med skolen skalerbar videostrategi, der løbende kunne udbygges med nye elementer, kanaler og formater – dér hvor deres målgruppe befinder sig.

Resultatet

Vores samarbejde med Grejsdalens Efterskole er gået rigtig godt, og vi har opnået rigtig fine resultater på både de indholdsmæssige opgaver allerede efter få måneder. Resultat indtil videre på +147% mere webtrafik gennem Paid Social og Google Ads sant generelt øget medlemstal 

Få gratis adgang

Den ultimative Video Marketing Startpakke

Vil du gerne arbejde mere strategisk og fokuseret på at opnå bedre resultater med dine videoer? Så har jeg samlet konkrete tips & tricks til dig i form at videoer, artikler og guides i denne start pakke – lige til at implmentere.

Læs mine seneste blogindlæg

Er du klar til at samarbejde?

Kontakt mig for at se, hvordan jeg kan hjælpe dig.