Få gratis gennemgang

 En gennemgang der belyser dit potentiale, og en dialog om hvordan du kan opnå fremgang i din forretning – og det er gratis og uforpligtende.

Det er gratis og helt uforpligtende

Jeg vil gerne vurdere dine indsatser og dine mål og tilbyde en håndgribelig og målbar video marketing strategi, så du kan nå dine målsætninger.

Ved at bruge video med fokus på leadgenerering og salg, en sammenhængende video marketing strategi der understøtter dine mål, et stærkt marketing setup og dybdegående rapportering, kan du øge din vækst betydeligt og øge din konkurrenceevne.

Du behøver ikke selv stå for alt dette. Med min analyse kan jeg finde de lavest hængende frugter, og hjælpe med at styre din virksomhed mod de mest effektive indsatser.

Hvad indeholder vurderingen?

Vurderingen vil bl.a. fokusere på:
  • Er dine videoer lavet til at skabe leads?
  • Indsamler i de rette informationer?
  • Udnytter man det potentiale der er for at skabe flere besøgende?
  • Hvad gør man for at skabe leads?
  • Hvordan er overleveringen fra marketing til salg – hvordan benytter man disse leads?
  • Er der sammenhæng mellem målsætninger og den egentlige indsats
  • Er der huller i kunderejsen ud fra et inbound marketing perspektiv?

Hvorfor laver du vurderingen gratis?

Et af de vigtigste principper ved at lave video marketing er, at man skal give noget for at få målgruppens interesse. Jeg tilbyder denne gratis analyse, da jeg ved at over 75% af alle der får udarbejdet en analyse, ender med at blive kunder hos mig. Jeg kunne sagtens vælge at tage et højt beløb for at udarbejde denne analyse, men jeg vil hellere give dig muligheden for at se, hvad jeg kan og vide, at det i mere end 3/4 af analyserne er startskuddet for at godt samarbejde.

Og de sidste 25% der takkede nej? Det er oftest grundet et mismatch i pris eller en situation, hvor video marketing måske ikke er den rigtige løsning. Konkurrerer du eksempelvis kun på billigste pris og har et billigt produkt, så er det formentlig et dårligt match.

* Jeg påtager mig retten til at fravælge at lave analysen, såfremt det er min vurdering at der ikke er potentiale for et samarbejde i fremtiden mellem mig og dig. Det kan bl.a. være grundet en for lav årlig omsætning eller at video marketing ikke kan hjælpe din virksomhed.

Jeg giver dig her tre punkter, som jeg synes, at du bør overveje, når du definere din videoplan.

Du får her tre essentielle videotyper, der kan bruges forskelligt til at ramme din målgruppe.

Læs hvorfor video er blevet det foretrukne medie, når det gælder formidling.

Skal jeg hjælpe dig?

Vi kan altid starte med en uforpligtende snak over mail, telefon eller på et fysisk møde. Her taler dine udfordringer og ønsker igennem og i fællesskab får identificeret de oplagte video marketing tiltag til din virksomhed.

Giv Casper et kald eller send ham en mail, og så tager vi den derfra. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få en Gratis Analyse

En analyse der belyser dit potentiale, og beskriver hvordan du kan opnå fremgang i din forretning. Det er gratis og uforpligtende, og er din mulighed for at få et sæt nye øjne på din situation.

Lad os snakke video

Udfyld venligst formularen nedenfor, og så vil jeg følge op inden for 48 timer. Du er også velkommen til at sende en mail eller ringe – se mere på min kontaktside.

51 biler solgt på én video!

Se hvordan jeg har hjulpet MG Danmark med succes gennem videomarkedsføring.

Book mig gratis

15 min

Så ser jeg på, hvor video kan gøre en forskel for dig

Dine oplysninger bliver kun brugt forsvarligt i forbindelse med booking af mig samt eventuelt markedsføring efterfølgende.